SAGA JE ZAVRŠENA! Poznato gde Mbape nastavlja KARIJERU!

Autor:

Sport

14.06.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape izjavio je danas da je srećan što će i naredne sezone igrati za klub iz Pariza.

SAGA JE ZAVRŠENA! Poznato gde Mbape nastavlja KARIJERU!

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Najbolji igrač "svetaca" demantovao je da će karijeru da nastavi u madridskom Realu, prenosi Gazeta delo Sport.

On je pre nekoliko dana obavestio čelnike kluba da ne želi da aktivira klauzulu u ugovoru i produži saradnju sa Pari Sen Žermenom do juna 2025. godine.

- Nisam zatražio da odem iz PSŽ-a da bih potpisao ugovor sa Realom. Samo sam potvrdio da ne želim da aktiviram dodatnu godinu predviđenu ugovorom. Sa PSŽ-om nikada nismo razgovarali o produženju, ali srećan sam što ću ostati ovde sledeće sezone - rekao je Kilijan Mbape.

Italijanski mediji podsećaju da bi francuski reprezentativac mogao u letnjem prelaznom roku da napusti Park prinčeva, kako bi se izbeglo da po isteku ugovora ode bez obeštećenja.

Mbape je istakao da mu je žao što je Lionel Mesi odlučio da napusti PSŽ.

- Nikada nije dobra vest kada neko poput Mesija ode, nisam baš mogao da razumem zašto je toliko ljudi osetilo olakšanje njegovim odlaskom. Govorimo o Mesiju, on mora da se poštuje, a u Francuskoj nije imao poštovanje koje je zaslužio - podvlači Mbape, koji je član Parižana od 2017. godine, kada je stigao iz Monaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading