SENZACIJA NA PARKU PRINČEVA: Lorijen savladao PSŽ, Mbape pogodio kao Šestić protiv Borote (VIDEO)

Autor:

Sport

30.04.2023

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je šesti pora za "svece" ove sezone u francuskom prvenstvu.

SENZACIJA NA PARKU PRINČEVA: Lorijen savladao PSŽ, Mbape pogodio kao Šestić protiv Borote (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Fudbaleri Lorijena pobedili su danas kao gosti ekipu Pari Sen Žermena rezultatom 3:1 u meču 33. kola francuskog prvenstva.

 


Golove za Lorijen postigli su u Enco le Fe u 15, Darlin Jongva 39. i Bamba Dieg 88. minutu. Jedini strelac za PSŽ bio je Kilijan Mbape u 29. minutu. PSŽ je od 20. minuta igrao sa fudbalerom manje, pošto je isključen Ašraf Hakimi.

 

Ipak, meč na Parku prinčeva biće upamćen po golu Kilijana Mbapea. Naime, golman Lorijena Ivon Mvogo je verovatno mislio da je igra prekinuta i da treba da vrati loptu u igru. Mbape se vrzmao oko njega, a kad je shvatio da sudija nije ništa svirao, reagovao je kao Šestić protiv Borote.

 

 

Ovo je šesti poraz PSŽ-a ove sezone u francuskom prvenstvu.

Rezltatski značaj gotovo da nije postojao. Lorijan je slavio i ostao u sredini tabele, bez šanse da se umeša u borbu za izlazak u Evropu. Pari Sen Žermen je ubedljivo prvi i pitanje dana kada će proslaviti novu titulu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading