DRULOVIĆ ŠOKIRAN DEŠAVANJIMA NA BRDU: "Velika SRAMOTA, baca ljagu na srpski fudbal!"

Autor:

Sport

12.04.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni srpski stručnjak ističe da su ovakvi događaji postali normalnost našeg fudbala.

DRULOVIĆ ŠOKIRAN DEŠAVANJIMA NA BRDU: "Velika SRAMOTA, baca ljagu na srpski fudbal!"

Foto: Starsport

Fudbalska utakmica između Čukaričkog i Partizana, koja se igra u okviru 30. kola Superlige, prekinuta je na Brdu, nakon što su navijači crno-belih ubacivali baklje na teren.

Meč je nekoliko puta prekidan, pa nastavljan, ali je na kraju glavni sudija Milan Mitić odlučio da povuče obe ekipe sa terena i pomeri duel za sutra. Ipak, prema najavama iz Čukaričkog, taj duel neće biti nastavljen, a "brđani" zahtevaju da se derbi meč registruje službenim rezultatom u njihovu korist.

Povodom dešavanja na Banovom brdu kontaktirali smo i Ljubinka Drulovića, poznatog fudbalera, a kasnije i trenera, koji je za portal "Republika" izjavio da je velika sramota ono što se desilo na stadionu Čukaričkog.

- Nenormalnost je ono što se dešava na našim terenima, ali, nažalost, to je postala negde naša normalnost, ako uzmemo u obzir koliko često se dešava. Ne znam šta bih pametno rekao, stvarno velika sramota kojoj ne znam kako može da se stane na put - istakao je Drulović, koji je nakon rastanka sa Sinišom Mihajlovićem, na kratko bio i selektor Srbije.

Foto: Starsport

Ljubinko Drulović, poznati srpski fudbaler i trener

On dodaje da se ovim baca ljaga na naš fudbal i šalje loša slika u svet.

- Prosto to je tako. Očigledno da je sve to veliki problem i da baca ljagu na srpski fudbal, šaljemo lošu sliku u svet. Takođe, ovo je veliki problem i za Partizan. Oni moraju da reše nekako ove stvari, kako ne znam, ali bi trebalo. Sve u svemu, velika sramota - zaključio je Drulović.

Videćemo kakav epilog će dobiti derbi meč 30. kola, i da li će ikada biti završen do kraja. Kako god, prisustvovali smo još jednom meču koji će se dugo pamtiti, ali ne po majstorijama igrača, već po divljanju huligana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading