MBAPE PONOVO DRAMI I PLAČE: Ovo nije Kilijan Sen Žermen!

Autor:

Sport

06.04.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski superstar se oglasio preko društvenih mreža.

MBAPE PONOVO DRAMI I PLAČE: Ovo nije Kilijan Sen Žermen!

Foto: Tanjug/AP

Napadač PSŽ-a Kilijan Mbape

Kilijan Mbape, jedan od najboljih fudbalera današnjice, izrazio je svoje nezadovoljstvo odlukom ljudi iz marketinga Pari Sen Žermena. Naime, u kampanji za kupovinu sezonskih karata za 2023/24 na svim promotivnim i video materijalima praktično se nalazi samo Francuz.

- Upravo sam pogledao klupsku kampanju za obnovu godišnjih karata za sezonu 2023/24. Tokom intervjua me niko nije informisao o čemu je reč. Izgledalo je kao samo još jedan običan razgovor za klupski marketing. Uopšte se ne slažem sa objavljenim videom. Zato se i borim za prava igrača na sopstveni imidž. PSŽ je veliki klub i velika porodica, ali svakako nije Kilijan Sen Žermen - poručio je Mbape preko drupštvenih mreža.

 

 

Izbor francuskog kluba da centar kampanje fokusira na Mbapea i da potpuno izbegne Mesija i Nejmara se definitivno ne može shvatiti kao nešto prilično sumnjivo. Već danim se spekuliše da Mesi sigurno odlazi iz kluba na kraju sezone kada mu istekne ugovor, a da će PSŽ pokušati da se reši i Nejmara sa kojim ima potpisanu saradnju do 2027.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading