BRUTALNO! Hrvatski huligani u JEZIVOJ TUČI! Jedan PAO na zemlju, GAZIO ga ko je stigao, jedva IZVUKAO ŽIVU GLAVU! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.03.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scene koje su zgrozile Evropu.

BRUTALNO! Hrvatski huligani u JEZIVOJ TUČI! Jedan PAO na zemlju, GAZIO ga ko je stigao, jedva IZVUKAO ŽIVU GLAVU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bed Blu Bojsi

Na ulicama Osijeka viđene su scene brutalnog nasilja.

U meču futsal lige Hrvatske snage su odmerili domaći Osijek i zagrebački Dinamo, gost je odneo pobedu rezultatom 6:2, a po završetku utakmice došlo je do krvničkog obračuna huligana u parku nadomak hale "Zrinjevac".

Akteri su bili "bed blu bojsi" i "kohorta", a u obračunu je navodno učestvovalo 40-ak navijača sa obe strane.

Snimci su se pojavili na društvenim mrežama, a kada se oni pogledaju deluje da su gore prošli domaći huligani. Oni su u jednom momentu počeli da beže, neki su uspeli da se sklone sa mesta događaja, ali je jedan momak pao i pretučen je na brutalan način.

 

 

Šutirali su ga, udarali motkama i gazili, a tek pošto ga je izudarao ko je stigao ostavljen je na miru. Navijač je dobro prošao i izvukao je živu glavu, a zvuci stravičnih udaraca odjekivali su parkom.

Na kraju snimka se čuje i kako huligani ponosno pevaju: "Mi smo purgeri, najjači smo, najjači", te se sa pravom može zaključiti da je reč o "bed blu bojsima", navijačima zagrebačkog Dinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading