VASILJEVIĆ PRED ČUKARIČKI: Imamo iskusnu ekipu, ali biće teško!

Autor:

Sport

24.02.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten crno-zelenih istakao je koliko će biti težak meč u subotu.

VASILJEVIĆ PRED ČUKARIČKI: Imamo iskusnu ekipu, ali biće teško!

Foto: Starsport

Fudbaleri Kolubare

FK Kolubara, zabeležila je dve pobede u prethodna dva kola Superlige Srbije i bez straha odlazi na meč protiv Čukaričkog. Sa ciljem da u Lazarevac donesu pobedu.

Kapiten Kolubare Nikola Vasiljević ponosan je što je bio strelac na prethodnoj utakmici sa Voždovcem.

- Upisali smo velika tri boda, nakon 90 minuta bespoštedne borbe. Voždovac je skup mladih i darovitih igrača i nije bilo lako pobediti. Naravno da mi je i drago što sam bio strelac, nije bila slučajnost jer prekide vežbamo stalno. I u meču sa Radnikom mladi Milićević je nakon prekida pogodio mrežu - kaže Vasiljević.

Tvrdi da je Čukarički ozbiljan favorit.

-  Čukarički ima mnogo dobru ekipu, koju čine mladi i talentovani igrači. Plasman ukazuje da su favoriti, plus što sigurno imaju dodatni motiv da nam se revanširaju za poraz od jesenas. Biće teško izbeći poraz, ali imamo iskusnu ekipu koja može da odigra dobar meč. A, da li će biti dovoljno za pozitivan ishod, ipak, moraćemo da sačekamo kraj meča - zaključio je Vasiljević.

Što se tiče sastava Kolubare, trener Veroljub Dukanac je pripremio sve igrače za predstojeći meč koji je na programu u subotu od 18:00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading