BIO JE DALEKO ISPRED SVOG VREMENA: Pogledajte snimak! Mesi, Ronaldo, Maradona, Krojf, Zidan, Ronaldinjo i mnogi drugi kopiraju Pelea (VIDEO)

Autor:

Sport

29.12.2022

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi velikani su oduvek bili u senci legendarnog Brazilca.

BIO JE DALEKO ISPRED SVOG VREMENA: Pogledajte snimak! Mesi, Ronaldo, Maradona, Krojf, Zidan, Ronaldinjo i mnogi drugi kopiraju Pelea (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Jedan od najvećih fudbalera svih vremena Edson Arantes do Nasimento Pele nije uspeo da pobedi rak, pa je nažalost preminuo je u 83. godini.

Ta vest je jedna od najtužnijih koja je zadesila najvažniju sporednu stvar na svetu, pa ljubitelji fudbala širom planete tuguju zbog gubitka legendarnog Pelea.

Tako je jedna od najpopularnijih fudbalskih stranica na društvenim mrežama objavila video snimak u čast brazilskom velikanu.

- Pele je to radio prvi - stoji u opisu snimka, na kom se vidi kako je Edson Arantes do Nasimento sve finte, driblinge, šuteve, pasove i generalno poteze zbog kojih publika dolazi na stadione radio pre mnogih drugih velikana.

Na klipu se vidi kako su godinama kasnije Pelea redom kopirali igrači kao što su Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi, Dijego Armando Maradona, Zinedin Zidan, Johan Krojf, Ronaldinjo, Luis Nazario de Lima Ronaldo i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading