BRUKA I SRAMOTA POSLE SMRTI PELEA: Velikan se ŽESTOKO OGREŠIO o Mihu!

Autor:

Sport

29.12.2022

20:54 >> 21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski fudbal ostao bez dva velikana u kratkom vremenskom roku, a Juventus se osramotio jer se nije oprostio od Mihajlovića.

BRUKA I SRAMOTA POSLE SMRTI PELEA: Velikan se ŽESTOKO OGREŠIO o Mihu!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović i Pele

Legendarni Brazilac Pele preminuo je u 83. godini života, a od njega se porukom na društvenim mrežama oprostio i FK Juventus.

SUZE I BOL! Ćerka Pelea RASPLAKALA čitav svet! (FOTO)

Decembar 2022. godine ostaće upamćen po smrti dva velikana, budući da je, pored brazilskog asa, bitku sa leukemijom izgubio i Siniša Mihajlović.

Kada je stigla vest da je Srbin preminuo, torinska "Stara dama" se propisno obrukala, propustivši priliku da pošalje poslednji pozdrav Mihi.

Juve je to sada to učinio sa Peleom, objavivši sliku sa nekadašnjim asom Santosa i legendarnim napadačem Stare dame Omarom Sivorijem.

Interesantno, Sivori je vodio ljutke bitke protiv Pelea na prvenstvu Južne Amerike, popularnoj Kopa Americi. Naime, on je nastupao za reprezentaciju Argentine, upisao 19 nastupa i 9 golova, a onda je promenio nacionalni dres i branio boje Italije.

 

 

Podsetimo, Pele je preminuo od kancera debelog creva, on mu je konstatovan 2021. godine, a jedini je fudbaler u istoriji Mundijala koji je uspeo da osvoji tri Boginje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading