MILOJEVIĆ RAZGALIO DELIJE: Crvena zvezda dovodi dva pojačanja, NAPADAČ se vraća na "Marakanu"!

Autor:

Sport

09.11.2022

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastična vest za navijače Zvezde pred reprezentativnu pauzu.

MILOJEVIĆ RAZGALIO DELIJE: Crvena zvezda dovodi dva pojačanja, NAPADAČ se vraća na "Marakanu"!

Foto: Starsport

Milan Pavkov i Ohi Omoidžuanfo

Crvena zvezda će na pauzu u prvenstvu sigurno otići sa bodovnom prednošću, pošto dva kola pre kraja ima sedam bodova prednosti ispred Partizana. Ipak, titula i dalje nije obezbeđena, a na "Marakani" već uveliko razmišljaju u pojačanjima u predstojećem zimskom prelaznom roku

Videćemo izlazne transfere. Potrebna su nam dva pojačanja. Špic nam je potreban - izjavio je Miloš Milojević.

Foto: Starsport

Pavkov je godinama bio ljubimac "Delija"

U medijima se pojavila informacija da je Milan Pavkov blizu "Marakane", a strateg crveno-belih je imao samo reči hvale za napadača iz Begeča.

- Pavkova cenim kao igrača, on je za srpsku ligu i Zvezdu top. Svestan je da za Evropu ima neke nedostatke. Ako ga tako posmatramo, onda je on dobro rešenje. Treba da sednemo sa njim, vidimo da li je izgledno da se vrati ovde. Da li želi da na svakoj utakmici da 100 posto. To je jako bitno. Ako on dođe, ne treba nam još jedan, jer će nam onda Mijatović biti četvrti u redu. To bi bio greh. I možda nam treba još jedan vezista u zavisnosti ko nas napusti.

Za kraj, izjavio je da je vrlo bitan karakter igrača da bi mogli da izdrže pritisak igranja u Zvezdi.

Mnogo je bitno da je pravi karakter u Crvenoj zvezdi. Nekada oni bolje prođu nego kvalitetniji igrači. To su neke stvari koje teško saznate - zaključio je Milojević.

Crvenoj zvezdi predstoje još dva duela pred pauzu. Prvo će u četvrtak odmeriti snage sa Čukaričkim, a u nedelju je u Surdulici zakazan duel sa Radnikom.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading