NA STUBU SRAMA: Jović ŽESTOKO napadnut!

Autor:

Sport

01.11.2022

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo zaslužio?

NA STUBU SRAMA: Jović ŽESTOKO napadnut!

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Izjava Luke Jovića o dolasku u Fiorentinu razbesnela je čitavu Italiju, ali najviše navijača kluba sa stadiona Artemio Franki.

Srpski napadač je u intervjuu za "ATV" govorio o brojnim temama, a dotakao se i prelaska iz Real Madrida u redove Viole!.

On je tom prilikom priznao da smatra da mu je dolazak u Fiorentinu dobra odskočna daska da se vrati u staru formu i kasnije ponovo pređe u redove nekog evropskog velikana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Zbog tih reči našao na meti brojnih kritika, a najoštriji je bio bivši golman Simone Bralja.

- Mislim da je to veliki nedostatak poštovanja prema klubu koji mu veruje, kao i prema italijanskoj ligi. Od tog kluba uzimate novac. Nije lepo to što je Luka rekao - smatra Bralja.

Luka Jović je ove sezone odigrao 17 mečeva u dresu Fiorentine i postigao je šest golova, od čega su čak četiri bila u grupnoj fazi Lige konferencija.

Klub iz Firence je tokom svoje duge istorije u dva navrata bio šampion Italija, a Kup pobednika kupova osvojio je 1961. godine.

Fiorentina se posle 12 odigranih kola nalazi na 13. poziciji italijanske Serije A sa 13 osvojenoh bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Realno

01.11.2022 22:46

Glupander. Nije ni čudo što ga nigde ne vole. Kad nauči da drži jezik iza zuba možda ga budu smatrali pametnijim. Tipičan primer zadrugara, al bukvalno.