Dvojica IN, jedan OUT: Partizan kompletira roster za predstojeću sezonu!

Autor:

Sport

28.06.2022

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme srpskog fudbalskog vicešampiona u punom su jeku.

Dvojica IN, jedan OUT: Partizan kompletira roster za predstojeću sezonu!

Foto: Andrej Kosić

Trening fudbalera Partizana u Ptuju

Nije mnogo ostalo vremena do starta nove sezone. Izabranici trenera Ilije Stolice polako bruse formu za ono što ih očekuje od 9. jula kada će u prvom susretu superligaškog karavana za sezonu 2022/23 gostovati u Ivanjici novom članu srpske fudbalske elite, ekipi Javora.

Međutim, trener Partizana i dalje nema na raspolaganju kompletan igrački kadar, što svakako predstavlja veliki problem u tempiranju forme.

Kako portal "Republika.rs" nezvanično saznaje, sportski sektor Fudbalskog kluba Partizan uveliko radi na dovođenju još dvojice fudbalera. Obojica bi trebali da imaju ofanzivne karakteristike i njihovim dovođenjem bi se "fudbalska pijaca", barem kada je dovođenje igrača u pitanju, za ekipu iz Humske i zaključila.

Foto: Starsport

Saša Zdjelar - došlo je vreme za rastanak

 

Ipak, ono što u ovom momentu mnogo više brine milionsku armiju pristalica crno-belih boja, jeste činjenica da je odlazak kapitena, Saše Zdjelara, praktično gotova stvar. Dvadesetsedmogodišnji fudbaler koji je leta 2018. godine postao član crno-belih, uskoro bi trebao da razduži klupsku opremu i karijeru nastavi u inostranstvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading