TO MOGU SAMO NAJJAČI: Strašna ispovest Siniše Mihajlovića posle pobede nad leukemijom!

Autor:

Sport

07.05.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retko ko je snažan kao Miha.

TO MOGU SAMO NAJJAČI: Strašna ispovest Siniše Mihajlovića posle pobede nad leukemijom!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bolonje u nedelju od 15 časova gostuju Veneciji u okviru 36. kola Serije A, a tim povodom je po prvi put otkad je ponovo pobedio leukemiju pred novinare izašao Siniša Mihajlović.

Međutim, njih nije toliko zanimalo da im priča o predstojećoj utakmici, već o bolesti koju je pregurao.

Bilo je mentalno teže da izdržim ovoga puta. Zbog korone sam stalno morao da budem sam, samo sam jednog dana video svoju suprugu na tri sata.  Otkako su me primili u bolnicu cilj mi je bio da se vratim što pre. Sada sam već domaći u bolnici "Sant Orsola", kada se sve završi moći ću da budem vodić ovde. Kada sam shvatio da ću posle 30 dana moći da se vratim na teren bilo je fenomenalno, osetio sam emocije koje ranije nisam poznavao. Zdravlje vam omogućava da uživate u životu, ali bolest vas natera da shvatite suštinu - ispričao je Miha.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Potom je istakao da ga je njegov bivši klub naljutio dok je bio u bolnici.

Meč sa Interom je bio najbitniji i osetio sam da je Inter mislio da će dobiti meč i pre nego što su izašli na teren i to me je naljutilo. Rekao sam momcima pre meča to, a iako volim Inter i poštujem Simonea Inzagija povredio me je njihov odnos pre utakmice.

Na kraju je prokomentarisao i žestoku borbu za Skudeto.

- Sada imamo još tri meča do kraja prvenstva i želimo da osvojimo što više bodova, hoću da dobro zavrešimo sezonu. Nadao sam se da će Napoli osvojiti titulu, to bi bilo dobro za italijanski fudbal s obzirom na strast koja tamo postoji za fudbalom. Između Intera i Milana nemam preferencije - zaključio je Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading