PUN K'O BROD! Šolak nastavlja da RASIPA narodne pare: Nije samo Sautempton, tajkun kupuje još jedan klub na Zapadu!

Autor:

Sport

02.03.2022

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima se, može se...

PUN K'O BROD! Šolak nastavlja da RASIPA narodne pare: Nije samo Sautempton, tajkun kupuje još jedan klub na Zapadu!

Foto: youtube.com/N1

Srpski biznismen Dragan Šolak nalazi se u najužem krugu kandidata za preuzimanje holandske NAC Brede, prenose mediji u zemlji "Lala". Kompanija "Sport Republic", koja je u većinskom vlasništvu Šolaka, želi da dođe na čelo tima koji se trenutno takmiči u drugom rangu holandskog fudbala.

Osim Šolaka, u igri su još dva potencijalna vlasnika. Jedan je neimenovani američki fond, dok navijači žele lokalnog biznismena Karela Frolajka, koji se i ranije pominjao kao mogući kupac.

Podsetimo da je Dragan Šolak nedavno postao vlasnik većinskog paketa akcija engleskog Sautemptona, a sada je spreman da nastavi da troši pare građana Srbije na Zapadu, ovoga puta u Holandiji. NAC Breda ima tradiciju dugu 109 godina, u svojim vitrinama ima po jedan pehar prvaka Holandije i kupa, a igra na stadionu "Rat Verleh", kapaciteta 19 hiljada mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Tale

02.03.2022 20:38

Kako narodne?

neko

03.03.2022 10:11

Narodne pare mogu samo da trose Aleksandar Vucic i vlada Srbije, na primer 600 miliona evra za nepotrebne prenose Premijer lige. Solak ako trosi, trosi svoje pare ili ulaze pare svoje firme.

Igor

03.03.2022 10:20

Naslov je prava bruka. Ali sam već navikao. Uzgred, bio sam kupac prvog broja lista "Blic". Sad se zovete "Republika"?