MIRNO SPAVAJTE: Ohrabrujuće vesti za Srbiju posle zabrane italijanskih vlasti!

Autor: Sportklub

Sport

08.11.2020

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Ljubiša Tumbaković očekuje sve fudbalere na okupljanju pred utakmicu decenije, sa Škotskom, zakazanu za četvrtak, 12. novembar uprkos informacijama iz Italije koje kažu da će "orlovi" biti višestruko desetkovani zbog zabrane italijanskih vlasti.

RepublikaFoto: Starsport
Sergej Milinković Savić

Kako javlja "Sportklub" iz Italije nije stigla nijedna zvanična informacija o zabrani putovanja u našu zemlju. Čak ni italijanski klubovi nisu potvrdili da su stopirali dolaske srpskih reprezentativaca na  važan meč sa Škotima.

Otuda, nema nikakvog stava o najavi da bi srpski tim mogao u četvrtak da zaigra bez Sergeja Milinković-Savića, Nikole Milenkovića, Dušana Vlahovića i Aleksandra Kolarova.

Ono što dodatno ide ovome u prilog i ohrabruje je da je vezni fudbaler Lacija Sergej Milinković Savić u nedelju već doputovao je u Srbiju.

 

 

 

Italijanski mediji su preneli da su klubovi, sledeći preporuke zdravstvenih vlasti, zbog loše epidemiološke situacije, zabranile Fiorentini, Laciju, Romi, Đenovi i Sasuolu da igrače puste da napuste grad i priključe se reprezentacijama. Međutim, za sada nema nikakvih informacija koje govore da bi to moglo da se desi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading