PAO MU MRAK NA OČI: Pilot vitlao sekirom na aerodromu, a onda se okrenuo ka kolegama i HAOS JE BIO NEIZBEŽAN!

Autor:

Razonoda

19.08.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogavši više da podnese gužvu koja se iz neverovatno glupog razloga stvara svakog dana, pilot je odlučio da problem reši na ekstreman i nasilan način

PAO MU MRAK NA OČI: Pilot vitlao sekirom na aerodromu, a onda se okrenuo ka kolegama i HAOS JE BIO NEIZBEŽAN!

Foto: Youtube printscreen/CBS Colorado

Neverovatan prizor zabeležen je u Koloradu.

Pilot Kenet Henderson Džons (63) snimljen je kako nervozno hora sa sekirom u ruci po parkingu aerodroma, a zatim nešto dobacuje kolegama.

Kada je sekirom zamahnuo i počeo da gestikulira da je to toga moralo doći, obezbeđenje se organizovalo da mu što pre priđe i uzme mu sekiru. Niko na sreću u ovom incidentu nije povređen.

Džonsu je prekipelo što na parkingu aerodroma postoji rampa koja ne funkcioniše dobro. Taj problem stvara neopisivu gužvu vozačima na izlasku na auto-put.

Džons je očito žurio negde kada je video ispred sebe u automobilima još troje vozača kako se muče sa neispravnom rampom. Odlučio je da stvari preuzme u svoje ruke.

Pilot je čak 23 puta udario rampu sve dok ona nije pala a put postao prohodan. Nije se pritom obazirao na povike redara da prestane s tim jer će sebi napraviti ozbiljan problem, prenosi CBS News.

Nakon što mu je policija prišla, otela mu je sekiru iz ruke i uhapsila ga je zbog remećenja javnog reda i mira u krugu aerodroma. Džons je optužen za prekršajno krivično delo.

Interesantno je da je pilot priznao da mu je “pao mrak na oči” i da je dosegao “svoju tačku nervnog sloma” jer mesecima gleda neispravnu rampu i gubi vreme u životu dok čeka da se ona osposobi.

- Pokušao sam da rešim problem koji ovde odavno muči sve vozače - naglasio je pilot.

Administratori aerodroma su dodali da je na parceli bilo problema sa zaposlenima koji nemaju odgovarajuće dozvole.

Izvršni direktor avio-kompanije Rasel Karlton rekao je za CBS News da je Džons "uklonjen sa rasporeda i da je na odsustvu dok Junajted sprovodi internu istragu”.

Niko dalje nije hteo da se oglašava ovim povodom budući da je slučaj izolovan, da niko nije povređen, kao i da se radi o sjajnom i iskusnom pilotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading