Stavite limun u ćoškove sobe: Rezultati će vas naterati da OVO iznova ponavljate

Autor:

Razonoda

18.10.2020

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi ne vjeruju u moć pozitivnog i negativnog razmišljanja ili pozitivne i negativne energije. Ali, često niste ni svesni da svojim razmišljanjem i delovanjem utičete na brojne situacije u životu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Energija koju puštate u svoj dom je veoma važna i zato je učinite pozitivnom na ovaj vrlo jednostavan način. Naime, sve što treba da uradite jeste da rasporedite 3 limuna po celoj kući u različitim sobama!

Iznenadiće vas rezultati – ako limun već sutradan drastično promjeni boju, znači da vašim domom ili nekom prostorijom dominira loša energija koja usisava sav život iz vas, vaših ukućana i doma.

 

Limun možete da presečete na dva-tri dela i stavite komadić u svaku prostoriju, a kada se komadi voća osuše, treba da ih zamenite svežim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dzudza basadzija

19.10.2020 09:02

JA LICNO VJERUJEM SVESNO U NESVIJESTI...I BJICU VIJEOMA JIJASAN....PJITAM,NA SJISTOM IJEKAVSKOM SA STOKAVSKIM NAGLASKOM:STA AKO SIJOBE OKRIJUGLE NA DNU,JELIJ,DOK SE PRI VRHIJU,SLIJEVAJU U KIJUPU???NA ENGLESKI?MOZE!POKUSAJTE DA VRSITE VELIKU NUZDU U COSKU OKRULGE SOBE!?ZA SLUCAJ OPASNOSTI OD GUSENJA...KORISTITE VRATA ZA NUZDU,PRAVOUGAONOG OBLIKA,NA KOJA JE ZAKOVANA POLOVICA LIMUNA....ZANESIJEM SIJE,PA....TOJ"TI JE!