TRIK ZA PRANJE PODOVA BEZ PRLJAVE VODE: Oduševićete se jer ovo OLAKŠAVA ŽIVOT i štedi NOVAC!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

11.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaboravite na dosadno ribanje podova.

TRIK ZA PRANJE PODOVA BEZ PRLJAVE VODE: Oduševićete se jer ovo OLAKŠAVA ŽIVOT i štedi NOVAC!

Foto: Shutterstock

Jedna žena je otkrila genijalni trik koji će vam zauvek rešiti problem prljave vode za brisanje podova. Ako često čistite jako prljave podove, verovatno ste primetili kako se voda u kofi za brisanje brzo zamuti i postane odvratna - i ako samo nastavite da uranjate mop u tu vodu, samo je širite po podu.

Alternativa tome je da menjate vodu i dodajete deterdžent kako biste je očistili, ali to ne samo da oduzima vreme, već je i skupo. Uz sve veći pritisak troškova života, ljudima uvek dobro dođu alternativni trikovi koji mogu da uštede i novac i vreme.

Genijalni trik za čišćenje

Samina Iltaf, koja deli savete za čišćenje i recenzije na svom TikTok nalogu @samina_iltaf, podelila je video u kojem je demonstrirala ovaj pametan trik. Ona je pokazala Vileda kofu sa funkcijom vrtnje za njen mop, koja omogućava da se višak vode izbaci. Umesto da prljava voda kaplje nazad u kofu, ona je postavila posebnu kofu sa čistom vodom unutar široke kofe - praktično razdvajajući prljavu od čiste vode. To znači da kada ona vrši vrtnju mopom da izbaci prljavu vodu, ona ostaje odvojena od čiste vode u kofi.

Republika

Foto: TikTok/printscreen

Zaboravite na prljavo čišćenje podova

Ovaj trik je izazvao oduševljenje korisnika

- Ovo je genijalno, ti si ženo genijalna - glasio je jedan komentar. 

- Ne znam kako mi ranije nije ovo palo na pamet - dodao je drugi. 

- Toliko je jednostavno, hvala ti što nam olakšavaš život - bili su samo neki od komentara. 

- Umesto što bih mop umakala u prljavu vodu posle svake upotrebe, koristila sam malu kofu sa toplom čistom vodom i sredstvom za čišćenje podova. Nakon što bih prvo dobro očistila deo poda, isprala bih prljavu vodu koju sam koristila u prvoj rundi. Zatim bih prešla na korišćenje čiste vode da operem mop za drugu rundu, pa bih ga isprala. Voda postaje manje prljava kako možete videti u videu - napisala je Samanta. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading