HOROR FILM U PRAVOM ŽIVOTU: Iznajmila stan pa shvatila da NIJE SAMA, kada se ovo DOGODILO ostala je nema!

Autor: M.O.

Lifestyle

04.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovog incidenta se odmah iselila iz stana.

HOROR FILM U PRAVOM ŽIVOTU: Iznajmila stan pa shvatila da NIJE SAMA, kada se ovo DOGODILO ostala je nema!

Foto: Shutterstock

Sigurno vam se makar jednom desilo, da pomislite da niste sami kod kuće, iako je 99 odsto to čista imaginacija. 

Ipak, "nikad ne raci nikad"

Jedna neobična priča dolazi iz malog grada u SAD-u, gde je jedna žena doživela neverovatno iskustvo koje ju je godinama proganjalo. Naizgled miran život na poslednjem spratu zgrade pretvorio se u pravu noćnu moru kada je žena počela da primećuje čudne pojave.

Kada se preselila u manji grad kako bi bila bliže porodici, nije ni slutila kakve će neobične događaje doživeti. Čula je korake iznad sebe, iako je bila na poslednjem spratu zgrade, a stvari su počele nestajati iz njenog stana, poput limenki soka, supa i nudli. Čak je primećivala da vrata koja je ostavljala otvorena budu zatvorena po povratku kući.

Republika

Foto: Unsplash/ Joice Kelly

Nije ni slutila šta joj se nalazi u stanu

Usledio je jasan znak, znala je da nije luda

Jednog dana, povrativši se kući, zatekla je poplavu u kupatilu, a njen mali pas je bio smešten na neobičnom mestu - u lavabou. Ovo je bio alarmantan znak da nešto nije u redu, jer je pas bio premali da bi sam skočio na lavabo. Sve ovo je dovelo do toga da žena počne da sumnja u svoje zdrav razum.

Ključni momenat u ovoj jezivoj priči desio se kada je žena, tuširajući se uveče, primetila da je bravica od tavana, inače uvek zatvorena, sada otvorena. Shvativši da neko neovlašćeno boravi na tavanu njenog stana, odmah je reagovala i pozvala policiju da pretraže prostor.

Iako policija nije pronašla nikoga na tavanu, pronašli su vreću za spavanje, hranu i knjigu, što je bilo dovoljno da potvrdi sumnje žene. Nakon ovog traumatičnog iskustva, žena se iselila iz stana već sledećeg dana, odbijajući da ikada više živi u kući gde brava od tavana ne može da se zaključa.

Ovo neobično iskustvo ostavilo je dubok trag na život ove žene, koja je godinama posle osećala posledice ovog događaja. Iako je stranac koji je boravio na njenom tavanu ostao neuhvaćen, ovo iskustvo je ostavilo dubok i trajan strah.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading