VERUJE SE DA OVE STVARI UNOSE NEMIR I NAVLAČE BEDU NA VRAT: Još nije kasno da ih izbacite iz STANA, ovo je PRVO na listi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na spisku je i ova biljka.

VERUJE SE DA OVE STVARI UNOSE NEMIR I NAVLAČE BEDU NA VRAT: Još nije kasno da ih izbacite iz STANA, ovo je PRVO na listi!

Foto: shutterstock

Prema učenjima Feng šuija, raspored stvari u domu može značajno uticati na tok energije i generalnu atmosferu. Postoje određene stvari koje se preporučuje da izbacite iz svog doma kako bi se privukla pozitivna energija i unapredio kvalitet života. Evo nekoliko predloga šta treba da izbacite iz kuće kako biste bili srećniji.

Kaktus

Iako je kaktus popularan izbor za kućne biljke zbog toga što nije zahtevan, dok prema Feng šuiju, biljke sa bodljama, osim ruže, ne bi trebalo da se nalaze u domu. Veruje se da bodljikave biljke mogu blokirati energiju i doneti lošu sreću.

Slomljeni sat 

Prema verovanjima Feng šuija, slomljeni predmeti u domu, a posebno satovi, mogu najavljivati loše događaje u budućnosti. Zato se preporučuje da se otkloni svaki slomljeni ili oštećeni predmet iz doma kako bi se privukla pozitivna energija.

Foto: Shuterstock,

Slomljeni predmeti u domu, a posebno satovi, mogu najavljivati loše događaje u budućnosti


Ljuljaške 

Prema drevnom verovanju, prazna ljuljaška ili stolica za ljuljanje može otvoriti vrata zlim duhovima da se u nju smeste i naštete ukućanima. Preporučuje se da prazne ljuljaške popunite nekim stvarima kako bi se sprečilo negativno delovanje.

Kalendar 

Stari kalendar može zadržavati prošlu energiju i prizivati nesreću u dom. Preporučuje se redovno čišćenje i oslobađanje od starih stvari kako bi se oslobodila prostorija od negativne energije.

Nered i prljavština 

Feng šui naglašava važnost čistog i urednog doma kako bi se omogućio nesmetan protok pozitivne energije. Nered može stvarati finansijske blokade i dugove, dok prljavština u frižideru i rerni takođe može doneti finansijske probleme. Stoga je važno održavati dom čistim i urednim kako bi se privukla pozitivna energija i prosperitet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading