Kako nastaju najlepše uspomene i šta možemo da uradimo za zdravo odrastanje naše dece?

Autor: N.J.

Lifestyle

20.12.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaronite u Yolo Stories - magičnu knjigu za decu!

Kako nastaju najlepše uspomene i šta možemo da uradimo za zdravo odrastanje naše dece?

Foto: Yolobook/promo

Decembar je mesec kada sumiramo čitavu godinu i pravimo osvrt na nju, ali i mesec koji nam donosi prazničnu atmosferu i kada se posebno radujemo zajedništvu, ljubavi i porodici.

Kraj godine je idealno vreme da razmislimo na koji način možemo da usrećimo naše najmlađe i najdraže za svu toplinu i pažnju koju su nam pružali tokom cele godine. Zapravo, decembar je onaj period godine koji nam uvek pokaže zašto su deca ukras sveta i podseti nas da i mi odrasli treba da negujemo detinju radost i entuzijazam.

Zato je naša redakcija odlučila da obraduje svu decu i roditelje i priredi im jedno nezaboravno bajkovito putovanje koje ih vodi na put oko sveta sa omiljenom osobom na svetu – Deda Mrazom!

Za to putovanje vašim mališanima nije potreban kofer, topla jakna i sanke. Ne trebaju im ni šal, rukavice ili kapa. Potrebno je samo da ih ušuškate u toplinu svog doma i da zajedno sa njima zaronite u Yolo Stories - magičnu knjigu za decu, koja donosi niz uzbudljivih zimskih pustolovina sa Deda Mrazom i Sneškom Belićem. A posebna čar ove magične knjige je ta što je glavni junak upravo vaše dete.

Takođe, ova jedinstvena interaktivna knjiga omogućiće vašem detetu, ali i vama, da zajedno stvorite posebnu prazničnu uspomenu, ali i više od toga. Učiniće da na trenutak zaboravite na sve oko vas i uvešće vas u svet mašte koja je neiscrpna inspiracija za zdravo odrastanje svakog deteta.

Ukoliko ste zainteresovani da naručite Yolo Stories – magičnu knjigu za decu, preuzmite aplikaciju YoloBook na svom telefonu i poručite novogodišnji Yolo Stories za neverovatnih 1,790 dinara.

Foto: Yolobook/promo

Poručite novogodišnji Yolo Stories za neverovatnih 1,790 dinara.

Pružite vašem detetu najsrećnije praznike! Bićete i vi srećniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading