BAKA ME JA NAUČILA KAKO DA BIŽUTERIJA NIKADA NE POCRNI: Trik zlata vredan zbog kog ćete omiljene minđuše nositi godinama

Autor: N.J.

Lifestyle

28.10.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogrlice, minđuše i drugi nakit moći ćete dugo da nosite.

BAKA ME JA NAUČILA KAKO DA BIŽUTERIJA NIKADA NE POCRNI: Trik zlata vredan zbog kog ćete omiljene minđuše nositi godinama

Foto: instagram.com/milica.tomasevic

Već duže vreme nakit od bižuterije je popularan jer je pre svega jeftin, a onda i lako dostupan, a prelepo izgleda. Često je odličan izbor kao poklon nekome za rođendan ili neku drugu priliku. Iako je na oko lep, ono što je veliki problem je samo trajanje nakita koje nije od srebra, zlata ili nekog drugog materijala.

Takođe, da biste bižuteriji produžili trajanje za početak odvojite je od srebrnog i zlatnog nakita. Stavite je na hladno i tamno mesto u posebne, male kesice.

Potom, na društvenim mrežama pojavio se jedan odličan trik za sve ljubitelje bižuterije.

Naime, Dorotea Despotović tvrdi da joj je ovo ulepšalo život jer je i sama neko ko obožava bižuteriju.

Foto: TikTok/despo7ovici

Kako da bižuterija duže traje

Lak za nokte

- Uzmi providan lak za nokte i namažite nakit. To me naučila jedna baka i zahvalna sam do neba na tome. Nakit može da se nosi godinama i neće promeniti boju samo lepo namažite - rekla je ona u videu koja je za čas prikupio blizu milion pregleda, a oduševljene devojke prokomentarisale su ovaj trik:

"Istina", "Da, to i ja radim", "Spasila si me, hvala", "Koliko sam samo prstenja i naušnica namazala lakom, takođe štiti cirkone od ispadanja".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading