OVAKO IZGLEDA DOM JELISAVETE I TEODOSIĆA U ITALIJI: Luksuzno opremljena VILA, a jedno mesto je SAN SNOVA - Ovo svi žele (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

15.06.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić žive na relaciji Italija - Srbija.

OVAKO IZGLEDA DOM JELISAVETE I TEODOSIĆA U ITALIJI: Luksuzno opremljena VILA, a jedno mesto je SAN SNOVA - Ovo svi žele (FOTO)

Foto: Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta i Miloš u Beogradu borave u elitnom kraju, a malo o lokaciji mogli smo da vidimo na društevnim mrežama. Jelisaveta nije onaj tip koji sve krije od javnosti, te često fanove obraduje nekom fotografijom, a posebno objavljuje i fotografije sa društvom, uključujući i glumce, odnosno kolege sa kojima je privatno u dobrim odnosima.

Foto: Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin se slika

Njihov porodičan kutak u Italiji odiše toplom energijom, a može se primetiti da je glumica ljubitelj sitnih detalja te je dom ulepšala figuricama. Takođe, u dnevnoj sobi dominiraju svetle boja te su kauč, tepih i zavese u istoj nijansi.

Dnevna soba "pečatirana" je velikim trpezarijskim stolom gde se porodica okuplja kada zajedno ruča. Spoljne zidove koji su od stakla okružuje ogromna terasa na kojoj najviše uživaju mališani Petra i Bogdan, dok smo na fotografijama često imali prilike da ugledamo i preslatku ljubimicu Ljubicu koja obožava da se izležava na mekanom tepihu, ali i na garnituri.

Takođe, ona se snima i u opuštenim izdanjima, te je pokazala i umeće loptom.

Luksuzna vila u kojoj porodica boravi ima i veliki vrt koji obožavaju. Vrt je oivičen visokim zidovima i masivnom ogradom, a unutrašnjost krije pravi mali raj za ljubitelje prirode, prenosi "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading