AKO DRŽITE OVIH PET STVARI ISPOD SUDOPERE SPREMITE NOVAC! Šteta će biti NEMERLJIVA, shvatite GREŠKU na vreme!

Autor: N.J.

Lifestyle

18.05.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često pravimo grešku kada ispod sudopere držimo neke od sledećih stvari, što nikako ne bi trebalo.

AKO DRŽITE OVIH PET STVARI ISPOD SUDOPERE SPREMITE NOVAC! Šteta će biti NEMERLJIVA, shvatite GREŠKU na vreme!

Foto: Shutterstok

Iako možda deluje praktično da iskoristite prostor ispod sudopere, taj prostor definitivno nije za sve ono za šta nemate mesta. Ako ste baš tu planirali da držite neko posuđe, hemiju, krpe ili nešto drugo, otkrićemo vam kojih pet stvari nikako nisu poželjne da se drže ispod sudopere.

Sunđeri

Na prvom mestu su definitivno sunđeri. Znamo da su mali i zgodni da stoje baš tu, ali ako postanu vlažni, odnosno slučajno se izmokre dalje postaju leglo bakterija. Stručnjaci upozoravaju da ovo izbegavate.

Foto: Printskrin/Youtube/Kruna VD

Sunđer za pranje sudova

Hemikalije koje mogu biti opasne

Nešto poput sone kiseline ili izbeljivača trebalo bi izbegavati. Nikako to ne stavljajte ispod sudopere gde je pre svega dostupno deci ili ga neko može slučajno prosuti. Takvim proizvodima mesto je u podrumu ili drugoj prostoriji gde nije lako dostupno.

Posuđe koje je osetljivo

Sve ono što za čas može da se upropasti, izgrebe, razbije ne treba da stoji na jednom ovakvom mestu. Nekada vodovodne cevi zveckaju, te nikada ne znate šta se može desiti. Takođe, ako vam je u toj komodi "gužva", može se desiti da prilikom izvlačenja posude razbijete baš tu koja vam je draga.

Foto: pexels.com

Šerpa na ringli

Aparat za kafu, mikser

Aparati za kuhinju koje nemate gde, ne bi trebalo uopšte da stoje ovde. Ne znamo da li je potrebno to da objašnjavamo osim da su velike šanse da napravite štetu. Da biste ih zaštitili od vlage čuvajte ih na mestu daleko od iste, zaštićeni u kutijama kako ste ih i kupili.

Foto: pixabay.com

Beli mikser

Ubrusi i toalet papir

Ako se desi da pukne cev ili nešto drugo gde će posledice biti primetne, logično je da ćete sve potopiti i posle morati da trošite novac na ova sredstva, izbegavajte i ovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading