OVE LEPOTICE SVE ŽENE ŽELE: Cipele za SVAKU priliku - Odlične za kombinovanje!

Autor: N.J.

Lifestyle

04.01.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji cipela znaju koliko je teško odlučiti se za jedan model.

OVE LEPOTICE SVE ŽENE ŽELE: Cipele za SVAKU priliku - Odlične za kombinovanje!

Foto: shutterstock

Za žensku obuću važi jedno pravilo - bitno je kako izgleda, ali ne i koliko je udobna! I na neki način, ovo je tačno. Često posegnemo za neudobnim modelom obuće samo zato što prelepo izgleda, a još bolje nam stoji, a ne razmislimo koliko će neudobne biti. Skoro svaka žena volela bi da ima modele poznatih bredova, a neki od njih zaista su neprevaziđeni, stoga je i želja opravdana.

Modeli popularnih brendova omiljeni su među poznatim ličnostima. I zaista, izgledaju odlično! Predstavićemo neke modele koji ne mogu izaći iz mode, a lako se kombinuju uz garderobu.

Džimi Ču cipele 

Možemo reći da su sigurno jedne od omiljenih među poznatima. Prepoznatljive su jer dizajner često pravi elegantne modele i ne izlazi iz "kalupa". Šljokičave ženske sandale su uvek IN i daju poseban "pečat" stajlingu.

Legendarne cipelice Manolo Blahnik

Na fotografiji iznad verovatno ste primetili upadljive roze salonke. Verujemo da ovaj model ne vidite prvi put. Sada uglavnom slične možete pronaći u i drugim prodavnicama obuće. Odlično stoje uz crnu kombinaciju, a na prvi pogled izgledaju kao da su samo za smele dame koje će poneti ovako upadljivu boju. Moćna šnala na sredini ostavlja jak utisak.

Model Eden, Ralf end Ruso

Lepotice u beloj boji odličan su izbor za nežnije i jednostavnije elegantne haljine. Ako ste neko ko voli da eksperimentiše, sve do sada ćete znati da predstavite. Ipak, najbitnije je kako se vi osećate i samim ti sve će vam lepo stajati.

Ipak, sve pomenute cipele imaju "jače" cene od verovatno neke uobičajene obuće koju nosite, ali dobra vest je - uglavnom slične možete pronaći u većim radnjama obuće. Ako ne nađete iste, sigurno ćete pronaći bar slične koje mogu biti dobra zamena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading