OVAKO JE MILENA IVANOVIĆ IZGLEDALA PRE ULEPŠAVANJA: Sada nosi moćnu boju i svi komentarišu njene adute u prvom planu! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

19.10.2022

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav Milene Ivanović i Igora Jurića uvek je tema domaćih medija.

OVAKO JE MILENA IVANOVIĆ IZGLEDALA PRE ULEPŠAVANJA: Sada nosi moćnu boju i svi komentarišu njene adute u prvom planu! (FOTO)

Foto: Izvor: Instagram/milena_bogdan

Milena Ivanović je bivša supruga preminulog Olivera Ivanovića. Ona je uspešna srpska političarka, a sada je svojim izgledom privukla ogromnu pažnju! Milena ima 39 godina, ali izabrana kombinacija vraća u dvadesete, i malo ko može da kaže da se ona nije prolepšala. Da li je to uticala ljubav, zbog koje Milena ima poseban sjaj u očima ili je pak nešto drugo, ne možemo da tvrdimo.

Prvo, spekuliše se da je Milena na sebi uradila određene korekcije i to sa merom. Zato je samo lepša. Reklo bi se prema fotografijama da je uvećala usne, ali to ostavljamo vama da procenite:

 

Pak, sa druge strane, ona je brojne pratioce na Instagramu obradovala svojom novom fotografijom i pokazala zbog čega važi za jednu od lepših dama. Milena se odlučila za narandžasti sako koji govori - srećna sam!

 Da podsetimo, značenje narandžaste boje je ukazuje na radost, razigranost i entuzijazam. Narandžasta je takođe povezana sa društvenim i entuzijastičnim ljudima.

Foto: Izvor: Instagram/milena_bogdan

Milena Ivanović Instagram fotografija

Pored zanimljivog stajlinga, Milena je izabrala neobičnu frizuru. Nakit ovoga puta nije koristila, stoga se odlučila samo a sat. Bujni dekolte takođe je još jedna stvar zbog kojeg je Milena prima samo pohvale.

Vidimo da Milena nikada bolje nije izgledala, i da joj je ljubav sa osnivačem Fondacije "Tijana Jurić" stvarno prija! On se već godinama trudi da pomogne svima koji su izgubili bliskog člana, kao i da pruži podršku svim žrtvama podjednako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Ivan

19.10.2022 17:57

Ma koga jos briga.

Miki

20.10.2022 06:40

@Ivan - Koga zanima ova zena i njen dekolte.

Jana

19.10.2022 22:13

Sve to namerno radi da imate šta da pišete.

Milan

20.10.2022 05:01

Koja budala stalno pise o ovoj zeni. I obavezno bujni dekolte da se naglasi.