OVAKO STVARNO IZGLEDA INTIMA SIJAMSKIH BLIZNAKINJA SA MUŽEM: Ako jedna želi ODNOS, a druga NE, koriste ovo, a evo da li će se ostvariti kao MAJKE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U istoriji postoje primeri sijamskih blizanaca koji imaju decu.

OVAKO STVARNO IZGLEDA INTIMA SIJAMSKIH BLIZNAKINJA SA MUŽEM: Ako jedna želi ODNOS, a druga NE, koriste ovo, a evo da li će se ostvariti kao MAJKE

Foto: Credit: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Sijamske bliznakinje Ebi i Britani Hensel, koje su nedavno ponovo zainteresovale javnost svojim venčanjem, već od tinejdžerskih dana izražavaju želju za majčinstvom, ali zbog deljenja reproduktivnih organa, postavlja se pitanje da li je ostvarenje ove želje ikada izvodljivo. U dokumentarcu snimljenom kada su bile tinejdžerke, bliznakinje su otvoreno izrazile svoju želju za potomstvom, ali su istovremeno ostavile pitanje kako bi to moglo da funkcioniše.

Deljenje tela i reproduktivnih organa

Bliznakinje Ebi i Britani dele telo od struka naniže, uključujući reproduktivne organe, creva, bešiku, ali imaju odvojene glave i gornje delove tela. Imaju dva para pluća, dve kičme, tri bubrega i dva odvojena srca u potpuno zajedničkom cirkulatornom sistemu. 

Foto: Instagram/manotoofficial

Pre nekoliko dana udale su se sijamske bliznakinje


Istorija sličnih slučajeva

U istoriji, postoji sličan slučaj sijamskih blizanaca Čang i Eng Bunker, rođenih 1811. godine, koji su imali svaki svoju decu - 10 Čang, a 11 Eng. Ovaj slučaj je oborio rekorde i ostao zapamćen kao izuzetno retka pojava. Blizanci su zaradili bogatstvo paradirajući po Americi pre nego što su se nastanili u Severnoj Karolini, gde su živeli odvojeno, provodeći po tri dana u svakoj kući. Njihov život i retka pojava ostaju zanimljiva priča iz istorije, prenosi "Ona".

Budućnost i mogućnost ostvarenja želje za majčinstvom

Ukoliko bliznakinje Ebi i Britani i dalje žele da ostvare svoju želju za potomstvom, postoji mogućnost da postanu prve ženske dicefalne bliznakinje kojima je to uspelo. Ova situacija bi bila izuzetno retka i neviđena, i sigurno bi privukla pažnju javnosti i naučne zajednice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading