"DAMA NA ULICI, ZVER U KREVETU": Jednu stvar strogo izbegavajte nakon INTIMNOG ODNOSA - to niko ne voli i "akcijanje" će propasti!

Autor:

Lifestyle

04.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan način da pokažete nekome šta osećate.

"DAMA NA ULICI, ZVER U KREVETU": Jednu stvar strogo izbegavajte nakon INTIMNOG ODNOSA - to niko ne voli i "akcijanje" će propasti!

Foto: Shutterstock

poze u krevetu

Kako se ponašate odmah nakon čina intimnog odnosa, važno je za vašu vezu. Ispostavilo se da postoje neke navike za koje smo svi nesvesno krivi, a koje zaista mogu imati negativan efekat.

Stručnjak za intimnost Holi Robinson deli svojih devet najboljih saveta kako biste bili sigurni da ćete oboje ostati zadovoljni i bliski dugo nakon se*sa - i šta apsolutno ne bi trebalo da radite u trenucima neposredno kasnije.

Bez negativnosti

Iako je važno da izrazite šta vas uzbuđuje - a šta odbija - o svom partneru, Holi kaže da je važno ne deliti negativne povratne informacije odmah nakon "dela".

Postoji izreka "dama na ulici, u krevetu zver" - ali važno je da se to dvoje ne pomeša.

Znači, način na koji se ponašate tokom se*sa, bilo da pričate prljavo ili igrate uloge, nije isto kako želite da vas tretiraju posle, tako da ne mešajte to dvoje, piše "San".

Foto: Shuttestock

Stručnjak za intimnost Holi Robinson deli svojih devet najboljih saveta kako biste bili sigurni da ćete oboje ostati zadovoljni i bliski dugo nakon odnosa

Ponašajte se lepo

Ako nakon se*sa skočite pravo iz kreveta ili okrenete leđa partneru i odmah zaspite, on će se osetiti odbačeno.

- Prenos energije stvorene tokom se*sa nastavlja se nakon što se završi. Dakle, odabir da ostanete povezani jedno sa drugim omogućava protok više hormona, poput navale oksitocina. Ako vam je vruće i ako ste znojavi, dovoljno je da se držite za ruke. Svima su nam potrebne različite stvari nakon se*sa, tako da je ključno razgovarati o ličnim potrebama.

Telefon

- Telefoni i sva tehnologija stvaraju potpuni prekid veze sa našim sadašnjim trenutkom i telima. Postizanje pune svesti traje do 15 minuta nakon što zakopate glavu u ekran. Zato je razgovor telefonom odmah nakon se*sa odvajanje od partnera - rekla je ona.

Ni pod kojim okolnostima, nemojte provocirati svog dečka nakon vođenja ljubavi.

- Posle se*sa nije vreme za spominjanje svog bivšeg ili prethodnog intimnog iskustva. Iako sam ja za otvorenost u vezi, deljenje prošlih iskustava posle odnosa nije vreme za to. Moguće je da će se vaš partner zapitati zašto vam je to palo na pamet odmah nakon zajedničkog odnosa - rekla je stručnjakinja.

Vreme i mesto

Nema ništa lepše u se*su nego da se osećate potpuno bezbedno sa svojim partnerom - ali postoji vreme i mesto za određene komentare i humor, a odmah posle se*sa možda i neće biti.

Foto: shutterstock

Nema ništa lepše u se*su nego da se osećate potpuno bezbedno sa svojim partnerom

Izbegavajte dosadno ćaskanje

Nakon se*sa, možda ćete biti u iskušenju da se vratite u svoj zauzet um i nastavite sa svojom listom obaveza - ali nemojte.

- Posle se*sa, trebalo bi da postoji miran prostor za druženje i uživanje u onome što ste upravo doživeli. Pokušajte da ne govorite o tom roku za svoj radni projekat ili rutini vašeg deteta za spavanje. Definitivno ga nemojte podsećati da izbaci đubre ili nešto drugo – sada nije vreme - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading