NA POROĐAJU JE SHVATIO DA GA JE ŽENA PREVARILA: Čim je pogledao BEBU odmah je to uvideo, a onda sledi PREOKRET ŽIVOTA

Autor: N.J.

Lifestyle

31.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada ga je video sve mu je bilo jasno.

NA POROĐAJU JE SHVATIO DA GA JE ŽENA PREVARILA: Čim je pogledao BEBU odmah je to uvideo, a onda sledi PREOKRET ŽIVOTA

Foto: Shuttersock

Mark je bodrio svoju ženu na porođaju i bio joj je velika podrška. Iako je svaki put bio uz nju i do sada su dobili tri devojčice, ovaj porođaj bio je drugačiji. Prvi put će dobiti sina i zbog toga je bio posebno uzbuđen. Posle dugih 36 godina njegov san se ostvario.

Ili je barem tako mislio...

- Čim se beba rodila, bilo je jasno da ja nisam otac. Očigledno je bio crnac - napisao je Mark na Redditu.

- Bio sam apsolutno šokiran, ne samo što sam otkrio da dete koje sam toliko očekivao nije moje - već i da je Ana bila neverna - rekao je on.

Do tog trenutka, Mark nikada nije zamišljao da će Ana učiniti bilo šta da izda njihovu vezu. Par je bio neverovatno blizak, opisujući sebe kao najbolje prijatelje koji dele slične vrednosti, interesovanja i hobije – dok su zajedno podizali decu.

Dakle, kada je Ana neočekivano zatrudnela ranije ove godine, Mark nije ni na trenutak posumnjao da se nešto čudno dešava.

Foto: Shutterstock

Muškarac je na porođaju shvatio da nije njegov sin

- Bilo je pomalo iznenađenje jer je odlučila da ima samo troje dece (uvek sam želeo više). Ona je takođe bila na kontracepciji i uvek sam nosio zaštitu otkako se naše najmlađe rodilo, ali sam bio oduševljen.

Tako je Mark bio potpuno slomljen kada je otkrio da ne samo da on nije biološki otac njegovog toliko željenog sina, već da ga je njegova voljena žena prevarila.
Navodno, Ana je upoznala čoveka u baru gde su nastavili da uživaju u zajedničkoj večeri uz piće.

Imali su nezaštićeni se*s i razmenili brojeve telefona, verovatno da bi ponovo bili zajedno - ali Ana je otkrila da je trudna pre nego što se bilo šta drugo dogodilo.

- Kada je čuo vest blokirao ju je i promenio brojeve, ona zna samo njegovo ime pa je prilično teško otkriti ko je on. Pokušala je da umanji to i rekla je da to ništa ne znači, da je pogrešila i da želi da zajedno odgajamo "našeg" dečaka - ali ja nisam mogao da ostanem sa njom - rekao je on.

Ipak, ova priča ima i pozadinu. Anini roditelji koji nikad nisu voleli Marka, sada staju na njegovu stranu. Zamislite njegovo iznenađenje kada su ponudili da plate advokatima za razvod – kao i da prebace Anin značajan fond za poverenje njihovim ćerkama i svedoče protiv sopstvene ćerke kako bi Mark mogao da dobije starateljstvo, piše "San".

Navodno, Anini roditelji, koji su "otvoreni rasisti", bili su besni što im je dala crnog unuka.

- Tražili su od nje da izbriše "grešku" i da svog dečaka da na usvajanje, što je ona odbila. Nekoliko puta su joj pretili da će je se odreći, kada su shvatili da neće da ostavi dečaka - jesu - odrekli su je se.

Nakon što su mu ponudili podršku, Mark je bio u velikoj nedoumici šta da radi.

- Moje ćerke će imati velike koristi od ovog novca, verovatno će ih dovesti do života bez dugova (koledž, kuća, čak i njihova buduća deca). Takođe, celog života sam stavljao Anu na prvo mesto, stavljao sam njen posao na prvo mesto, dao sam joj svoje prezime (to je bio jedini način da njeni roditelji "prihvate" naš brak). Iskreno, ispunjen sam mržnjom zbog cele ove situacije (ona vara i tera me da mislim da je njena beba moja). Obično sam veoma miran i staložen i razmislim pre nego što bilo šta uradim, sada je moj prvi instinkt da prihvatim njihovu pomoć i gledam kako je njeni roditelji lome, deo po deo. Pa da to uradim? - pitao se on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading