DA LI PAROVI IMAJU SVE ČEŠĆE ILI REĐE ODNOSE? Istraživanje kaže JEDNO - evo koliko LJULJANJA je previše!

Autor:

Lifestyle

16.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjak za odnose smatra da je u jednoj situaciji previše biti intiman.

DA LI PAROVI IMAJU SVE ČEŠĆE ILI REĐE ODNOSE? Istraživanje kaže JEDNO - evo koliko LJULJANJA je previše!

Foto: shutterstock

Muškarac i žena u zanosu

Bez obzira na nivo vašeg se*sualnog iskustva, postoje neka pitanja o kojima svi razmišljamo s vremena na vreme. Svako želi normalan i ispunjen intiman život, ali nekada izgleda kao da se baš mi znatno razlikujemo. Stručnjak za intimne odnose je Džes Vajld i objašnjava šta je "normalno". 

Jedno pitanje koje uglavnom muči ljude je koliko često bi trebalo da imaju intiman odnos sa svojim partnerom. Da li je to neka cifra na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou?

Koliko često je dovoljno ili previše?

U razgovoru za "Dejli star", stručnjak Džes koja je inače jedna od najpoznatijih britanskih i koja se pojavila kao stalni stručnjak na E4 klinici za intimne odnose je objasnila: 

- Parovi bi se trebalo da imaju intiman odnos onoliko puta koliko oni žele. Ne postoji propisana minimalna ili maksimalna količina se*sa koju bi par trebalo ili ne bi trebalo da ima. Sve dok su obe strane zadovoljne učestalošću i vrstom odnosa koji imaju, onda je to prava količina. (Iako bih rekla da ako imate se*s toliko često da zaboravite da jedete, možda to radite previše!) - rekla je ona i nastavila:

- Ako osećate da vaš partner i vi imate različite se*sualne nagone (jedno od vas želi intiman odnos više nego drugi), onda bih preporučila da napravite mesta za stvarno iskren razgovor o ovome. Da li je vrhunac sam po sebi važan ili jednostavno uživanje u redovnom se*sualnom olakšanju? Jeste li partner ili vi primetili promenu u nagonu za intimnim odnosima? Da li se nešto izvan veze dešava, a što bi moglo da utiče na libido?

Foto: Shutterstock

Parovi bi se trebalo da imaju intiman odnos onoliko puta koliko oni žele

Potom, ona je još nešto primetila što je i želela da podeli.

- Zapamtite, vaš partner nije isključivo odgovoran za vaše vrhunce i toplo preporučujem da parovi nastave samostalno da se samozadovoljavaju i da istražuju ​​svoju se*sualnost sami, kao i zajedno, kako bi održali zdrav intiman odnos - poručila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading