MISLIO SAM DA JE INTIMAN ODNOS SA JOŠ JEDNIM PAROM ODLIČNA IDEJA, ALI STIGLA ME JE TUŽNA STVARNOST: Zbog jednog ne želi to da ponovi NI U NAJLUĐIM SNOVIMA

Autor:

Lifestyle

28.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatra da bi se većima "menjala" sa njim, ali on veruje da je pogrešio.

MISLIO SAM DA JE INTIMAN ODNOS SA JOŠ JEDNIM PAROM ODLIČNA IDEJA, ALI STIGLA ME JE TUŽNA STVARNOST: Zbog jednog ne želi to da ponovi NI U NAJLUĐIM SNOVIMA

Foto: shutterstock

Privlačnost para

Mnogi misle da bi im eksperimentisanje u braku mnogo pomoglo na intimnom planu. Možda i bi, ali šta se desi kada u odnose uključite još jedan par? Greška, prema mišljenju ovog muškarca. Jedan muškarac je u ispovesti za "Sun" otkrio da je probao intiman odnos sa još jednim parom, ali sada se kaje. U braku je i smatra da mu ovako nešto ipak nije bilo potrebno jer zbog ovog iskustva suprugu sada gleda da potpuno drugačiji način.

- Ja imam 33 godine, a moja supruga 31 godinu. Naš intimni život nije bio dobar i ona je spomenula to svojoj koleginici. Pomenuta kolegica je slobodna, ima 35 godina i viđa se sa puno muškaraca. Rekla je da poznaje savršeni afrodizijak - svingerski klub. Supruga je bila zaintrigirana i nagovorila me da probam, da "začinimo stvar". Ipak, oboje smo bili jako nervozni i popili smo nekoliko pića pre odlaska tamo. Piće je definitivno pomoglo i počeli smo da čavrljamo sa drugim parovima, malo da plešemo i uživamo - počeo je priču i pojasnio: 

Foto: Shutterstock

Muškarac traži pomoć od savetnice

- Ubrzo je jedan zgodan momak prišao mojoj ženi i zamolio je za ples, a pridružila mu se i njegova partnerka. Delovalo je kao da smo sličnih godina. Počela je da mazi moju ženu po leđima i pozvali su me da se pridružim. Znali su šta rade i pozvali su nas u tihu prostoriju gde smo se svi bacili na posao. Postalo je prilično vruće i moja žena je imala odnos s muškarcem dok je ta devojka prišla meni. Uživao sam u tom iskustvu i osećao sam se polaskano, ali više nikada ne želim da vidim svoju suprugu u toj situaciji. Bio sam ljubomoran. Uvek je bila posebna jer je bila moja.  Ne vidim je više takvu. Ne mogu da se otresem tog osećaja da je magija nestala. Ona želi ponovo u klub, ja ne - napisao je on i zamolio za pomoć.

Savetnica mu je poručila: 

- Čak i najčvršći parovi ponekad mogu imati problema u intimnom životu. Fantazija i stvarnost nisu iste, a kada je reč o otvorenim brakovima, ključno je da se dogovorite o granicama. Osećali ste ljubomoru gledajući kako muškarci žele vašu ženu i preuzimaju tu ulogu - poručila mu je i dala "zadatak" za razmišljanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading