MUŽ JE VARAO PET GODINA SA MAJKOM: Kada je pitala "ZAŠTO", njeno JEZIVO opravdanje je sve ZGROZILO!

Autor: M.O.

Lifestyle

20.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je preživela pakao, a majka joj se nikada nije ni izvinila!

MUŽ JE VARAO PET GODINA SA MAJKOM: Kada je pitala "ZAŠTO", njeno JEZIVO opravdanje je sve ZGROZILO!

Foto: TikTok/printscreen

Za današnje vreme prevara u braku nije tako stran pojam. Ipak kada čujemo priče kako muškarac vara ženu sa nekom njenom bliskom osobom, svima se "želudac okrene". 

Ova žena je svoje jezivo iskustvo ispričala na TikToku i zgranula sve koji su ovaj video pogledali. 

Džejmi Voker je otkrila je kako je dan nakon 33. rođendana otkrila da je njen suprug imao ljubavnu aferu s njenom majkom, a kao da to nije dovoljno - ispričala je i da je ta afera trajala punih pet godina.

Iako ste mislili da stvar ne može da bude jezivija - može!

Prevaru je otkrio njihov zajednički sin, kada je zatekao oca i baku zajedno "na gomili" u krevetu!

Dečak je tada imao samo devet godina i doživeo je apsolutni šok i traumu. Pre nego što je istrčao iz sobe upozorio ih je da odmah sopšte to njegoj majci ili će on to da uradi. 

@jwalkersong Spent the day with the kids, grandkids and brother, so I didn’t get as far in editing this as I wanted. 🙏 #mom #interview #ex #family #drama ♬ original sound - Jamie

- Moj sada već bivši suprug odlučio je da će mi on reći istinu. Uradio je to tokom jedne duže vožnje u kolima. Završili smo na parkirnju supermarketa, gde mi je ono ispričao šta se dešavalo poslednjih pet godina - rekla je tada Džejmi. 

Iako je tada bila zgranuta, ipak je ostala u braku zbog novca. 

- Bila sam šokirana i nisam znala šta da radim. Nisam bila u finansijskoj mogućnosti da se brinem za sebe i decu u to vreme, tako da sam ostala s njim i pošli smo na terapiju -  ispričala je i dodala da su se čak i preselilu u drugu državu kako bi "započeli nov život". 

Ipak, ni to nije pomoglo. Ponovo je prevario ali ovog puta sa koleginicom s posla. Tada je shvatila da se on neće promeniti, te ga je napustila.

Ono što je sve interesovalo, jeste - u kakvim je odnosima sa majkom?

- Četiri godine uopšte nismo komunicirale, bilo je potrebno vreme da rana zaraste, a nisam želela da se bavim njenim glupostima - iskrena je Džejmi i dodala da su u toku prošle godine "izgladile" odnose.

Objavila je i video u kojem pita majku kako je došlo do toga, kako je donela odluku da ima aferu sa zetom, na šta je ona odgovorila.

Postoje muškarci koji jednostavno znaju da prepoznaju kada je neko ranjiv i to iskoriste - rekla je majka. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading