SRELI SU SE NA APLIKACIJI ZA UPOZNAVANJE, A ONDA JE KLUPKO POČELO DA SE ODMOTAVA NA NAJNEVEROVATNIJI NAČIN: "Naša ljubav je dokaz da sudbina postoji" (FOTO)

Autor:

Lifestyle

15.10.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle samo jedne rečenice koju su razmenili došlo je do neočekivanog raspleta.

SRELI SU SE NA APLIKACIJI ZA UPOZNAVANJE, A ONDA JE KLUPKO POČELO DA SE ODMOTAVA NA NAJNEVEROVATNIJI NAČIN: "Naša ljubav je dokaz da sudbina postoji" (FOTO)

Foto: Printscreen/www.youtube.com/VanshayMurdock

Kad se Elizabet Gorcake upoznala sa Džošuom Kolbertom preko aplikacije za upoznavanje u aprilu ove godine, nije mogla ni da pretpostavi neverovatne slučajnosti koje su ih povezivale.

Ne samo da su rođeni istog dana, na istom odeljenju, u razmaku od svega nekoliko sati, već su išli i u isti vrtić.

Par koji je danas u srećnom braku nije ni pretpostavljao da se zapravo poznaje odmalena. Kao deca bili su jako dobri drugari. Čak su im i fotografije u predškolskom godišnjaku bile objavljene jedna do druge.

Ali, Džošua se odselio, pa je njihov kontakt prekinut.

- Kad smo počeli da razgovaramo, nismo mogli da verujemo da se poznajemo od malih nogu – kaže Elizabet (35).

Ona dodaje da je sve počelo onog trenutka kad je Džošuu pronašla na mrežama i otkrila njegov datum rođenja.

- Sama pomisao da su naše mame bile u istom porodilištu i da su nas rodile istog dana, a da smo nas dvoje sada u braku nije ništa drugo nego prst sudbine – uverena je Elizabet.

Da sve bude zanimljivije, ona je samo jednom došla na aplikaciju za upoznavanje pošto se razvela od prvog supruga. Sa dvoje male dece i lošim iskustvom iz prethodnog braka nije se usuđivala da se upušta u upoznavanje sa različitim muškarcima. Džošuina fotografija odmah joj je privukla pažnju.

I Džošua je, kao i Elizabet, bio razveden kad je došao na aplikaciju za upoznavanje. Godinu dana je tragao za osobom koja će ga zaintrigirati, ali nije imao sreće.

- Elizabet mi se odmah dopala i razgovarali smo već prve noći. Dogovorili smo se da izađemo. Čim je ušla u restoran, zaljubio sam se u nju. Bila je to ljubav na prvi pogled – priznao je Džošua.

Nedelju dana kasnije Džošua je došao kod Elizabet u porodičnu kuću. Njena majka Pam bila je oduševljena kad je čula da su njih dvoje rođeni istog dana, na istom bolničkom odeljenju.

- Moja mama nije mogla da se seti Džošuine mame, ali smo pogledali stare fotografije iz vrtića i ona nije mogla da veruje – priča Elibazet.

Na tim fotografijama ona i Džošua su bili jedno pored drugog.

Odlučili su da se venčaju na poseban datum, 13. septembra, kad su oboje slavili rođendan. Venčao ih je Elizabetin otac koji je sveštenik.

- Džošua i ja nismo bili spremni jedno za drugo do sada. Ali, nama je definitivno suđeno da budemo zajedno i osećamo se blagosloveno zbog toga. On je sjajan očuh mojoj deci, promišljen, ljubazan i duhovit. Oboje smo začuđeni zbog igre sudbine, ali smo istovremeno i veoma zahvalni što nas je ponovo spojila – kaže Elizabet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading