RAZUZDANA MANEKENKA BRINULA JE O NAJNIŽEM ŠEIKU DOK GA JE KUĆI ČEKALA TRUDNA ŽENA: Osvanuo njegov intiman video iz kreveta - NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

29.09.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najniži šeik na svetu vreme je provodio sa zgodnom manekenkom, a dete ja napravio njoj.

RAZUZDANA MANEKENKA BRINULA JE O NAJNIŽEM ŠEIKU DOK GA JE KUĆI ČEKALA TRUDNA ŽENA: Osvanuo njegov intiman video iz kreveta  - NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/www.instagram.com/advancible/

Na društvenim mrežama bio je prepoznatljiv kao najniži šeik Kot. Pravo ime najnižeg šeika je  Aziz Al Ahmed, koji je preminuo u januaru 2023. godine. Na društvenim mrežama imao je milione pratilaca i svi su ga obožavali.  Bio je prilično poznat i na društvenoj mreži TikTok i imao je 94 miliona pratilaca koji su svakodnevno pratili  šta objavljuje. Osim toga, popularnost je stekao i na Jutjubu.

Preminuo je u 27oj godini u Saudijskoj Arabiji. Njegovi videi ponovo su postali viralni kada je objavljen jedan sa lepom, viskom i plavom manekenkom. Takođe, sa njom se često pojavljivao u svojim spotovima. A sledeći video koji je osvanuo i na Instagram profilu pokazuje kako mu ona pomagala da izađe iz automobila, što svedoči njihovoj bliskosti.

Foto: Instagram/ advancible

Šeik sa manekenkom

Zatim, sledi pokazivanje njegove kolekcije luskuznih automobila koju malo ko može da priušti, bogatstvo koje je neizostavan deo priče, ali i trudna žena koja u jednom momentu nasmejana šeta iza njega. U videu koji je objavljen prikazuju se i emotivni momenti sa pomenutom ženom. On je ljubi u obraz, dok ga ona "baca" u naručju dok leži u krevetu.

Da podsetimo, informaciju o njegovoj smrti saopštio je njegov prijatelj Jazan Al Asmar. On je bio izuzetan mladić koji je pomagao siromašnima, širio ljubav i svima je želeo da pomogne. Informacija o njegovoj smrti potresla je sve one koji su ga pratili i voleli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading