MUŽ IMA ISTO GODINA KOLIKO I NJENA MAMA: Ostavila verenika par dana pred svadbu, sa sadašnjim čeka BEBU, a svi misle da su tata i ćerka!

Autor: N.J.

Lifestyle

19.02.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečka sa fakulteta je ostavila i stupila u vezu sa čovekom koji ima godina kao njena mama.

MUŽ IMA ISTO GODINA KOLIKO I NJENA MAMA: Ostavila verenika par dana pred svadbu, sa sadašnjim čeka BEBU, a svi misle da su tata i ćerka!

Foto: Instagram/ amandaecannon

Amanda Kenon (30) osećala je kako njen trenutni dečko sa kojim je trebalo i da se venča nikako nije za nju, zato je bez problema raskinula vezu i posvetila se sebi. Venčanje je otkazala samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da dogodi.

Na prvi pogled zaljubila se u Ejsa, di - džeja kog je upoznala 2017. godine. On je mislio da se nikada više neće ženiti, ali je poklekao i svadba je bila 2021. godine. Sada čekaju dečaka. Inače, on je godina kao njena mama i zbog toga ljudi često misle da su otac i ćerka.

- Imao sam 30 kada sam dobio prvo dete i imaću 55 kad se ovo rodi. Puno sam mudriji i mislim da će to ići u moju korist - rekao je.

Oni su se upoznali potpuno slučajno nakon što je ona okončala venčanje.

Foto: Instagram/ amandaecannon

Amanda se slika u teretani

- U svojoj poslednjoj vezi nisam bila svoja, stalno sam se osećala poraženo i iscrpljeno. Otkazala sam venčanje jer sam u sebi znala da moram. Nije svaka veza gde postoji razlika u godinama "predatorska", ljubav je ljubav, možeš voleti puno starijeg ili mlađeg. Možda su se naše duše srele u nekom drugom vremenu. Znala sam ko je on, otišala sam do šanka i predstavio se. Razmenili smo brojeve i razumelii smo se, odmah smo se svideli jedno drugom - istakla je ona.

Tada je Ejs već uveliko bio razveden i nije očekivao da će se tako lepa devojka zainteresovati za njega.

- Kad izlaziš sa starijim muškarcem - od skoro 50 - bilo je čudno to što je on rekao da ima devojku pa bismo pričali samo da smo jedno drugome važni, ne i šta smo - kaže ona.

- Amanda je bila samo sedam godina starija od moje ćerke. Naše razlike postale su  zabavnije od bilo čega drugoga - ona bi me edukovala o stvarima koje nisam znao - iskren je Ejs.

Iako se susreću sa negativnim komentarima, oni žive za sebe i svakodnevno uživaju. Osim romantičnog venčanja, imali su i predivnu veridbu tako što joj je pustio pesmu na slušalice, a dok je to slušala on je klekao i pitao je da se uda za njega. Amanda je više puta istakla da joj instinkt govori da nije pogrešila. Ejsu je jedno dete preminulo u nesreći 2020. godine zbog čega mnogo više cene život, a to je jedan od razloga zašto je ponovo poželeo da ima dete, piše "Dejli mejl".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading