RECEPT ZA NAJUKUSNIJE KOBASICE: Dobro poznato jelo sa dodatkom SIRA je prava fantazija ukusa, bitno je da baš OVAKO ređate!

Autor: M.O.

Lifestyle

19.09.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste ljubitelj kobasica, ovo jelo će vam se sigurno dopasti!

RECEPT ZA NAJUKUSNIJE KOBASICE: Dobro poznato jelo sa dodatkom SIRA je prava fantazija ukusa, bitno je da baš OVAKO ređate!

Foto: youtube/printscreen/Momma Made

Ako ste mislili da vam za pripremu kobasice sa krompirom ne treba recept, vrlo je moguće da ste se prevarili. Vreme je da probate nov način pripreme, ali je jedno sigurno - morate da koristite kvalitetne kobasice. 

Republika

Foto: youtube/printscreen/Momma Made

Kobasice sa sirom su pravo otkriće ukusa

 

Sastojci:

  • 1 kilogram krompira
  • 2 para kobasica
  • 100 g topljenog sira
  • 1 čašica (180 ml) kisele pavlake
  • 5 kašika mleka
  • 1 jaje
  • so i biber

Priprema:

Krompir najprije skuvajte u slanoj vodi, pustite da se ohladi pa ga očistite i izrežite narežite na kolutove. Posudu za pečenje premažite maslacem. Na dno složite jedan sloj krompira, a zatim dodajte kobasicu koju ste narezali na manje komade. Pospite rendanim sirom, a zatim dodajte još krompira. Ponavljajte postupak dok ne ostanete bez sastojaka. Na vrh dodajte još sira. U posudi pomešajte pavlaku, mleko i jedno jaje. Začinite sa biberom i prelijte krompir, kobasice i sir. Pecite u rerni zagrijanoj na 200 stepeni oko 30 minuta.

Prijatno! 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading