DANAS JE POSLEDNJI MLAD MESEC U GODINI: Ako ovo uradite, pratiće vas sreća i blagostanje!

Autor:

Lifestyle

13.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas oko podneva stiže nam mlad mesec u znaku Strelca – idealan je period da manifestujete ono što želite da vam se ostvari.

DANAS JE POSLEDNJI MLAD MESEC U GODINI: Ako ovo uradite, pratiće vas sreća i blagostanje!

Foto: shutterstock

Mesečeve mene oduvek su intrigirale ljude. U zavisnosti od toga da li je mesec mlad, u prvoj četvrtini, pun ili opadajući, verovalo se da bi valjalo otpočinjati nova poglavlja uživotu ili biti strpljiv i sačekati da mesečeva mena bude povoljnija za nove poduhvate.

Danas nam stiže poslednji mlad mesec u 2023. godini, ovog puta u znaku Strelca. Bilo da verujete u horoskop ili ne, smatra se da bi tokom današnjeg dana trebalo da zapišete na papir sve želje i planove za bližu i dalju budućnost.

S obzirom na to da je mesec sada u Strelcu, znaku Zodijaka koji je povezan sa putovanjima i avanturama, astrolozi savetuju da baš na današnji dan razmislite gde biste voleli da putujete u narednih godinu dana i da te želje prenesete na papir. Nemojte se ograničavati trenutnom finansijskom situacijom, samo zapišite koje destinacije biste voleli da upoznate – Univerzum će se pobrinuti za način na koji ćete do njih doći.

Republika

Foto: shutterstock

U vreme mladog meseca trebalo bi manfestovati ostvarenje želja

 

Mlad mesec nije pogodan trenutak za započinjanje bilo kakvih krupnijih promena u životu. Veruje se da se u vreme ove mesečeve mene ne bi trebalo seliti, kupovati novu garderobu, menjati posao, otići na putovanje, započinjati dijetu...

U vreme mladog meseca najvažnije je da jasno definišete svoje ciljeve i stavite ih na papir. Kako mesec bude rastao, tako će i šanse za ostvarenjem vaših želja bivati sve veće.

Ipak, nije samo sedenje i zapisivanje želja ono što bi valjalo raditi na dan mladog meseca. Ovaj period je povoljan za šišanje, pogotovo ukoliko želite da vam kosa raste brže nego ranije. Takođe, u fazi između mladog meseca i prve četvrtine koža će intenzivnije upijati hranljive sastojke iz seruma i krema, a organizam će lakše usvajati vitamine i minerale iz namirnica koje unosimo.

Ako vam je, pak, namera da započnete dijetu, sačekajte pun mesec. Tad ćete lakše gubiti višak kilograma, brže ćete se osloboditi nadutosti i nagomilane tečnosti u organizmu i apetiti će vam biti slabiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading