VODITELJKI PRETILI LUNINI FANOVI: U istragu će biti uključene i neke javne ličnosti

Autor: Republika

Hronika

01.09.2018

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle snažne eksplozije u kojoj je jutros u Ulici Ljutice Bogdana raznet džip koji je vozila voditeljka Zadruge Tv Pink Dušica Jakovljević, policija i dalje prikuplja sve dokaze i tragove, a istraga vodi u nekoliko pravaca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Jakovljević

Iz istrage otkriva, na saslušanje bi u narednim danima moglo da bude pozvano i nekoliko javnih ličnosti, zbog pretnji koje je voditeljka nedavno prijavila policiji.

- Sumnja se da je bomba bila opomena za emotivnog partnera Dušice Jakovljević, Jovicu Aleksića. Međutim, voditeljka Zadruge Pink TV i sama je prijavila nedavno pretnje, pa će jedan pravac istrage biti usmeren i u tom smeru. Svakako je cilj da se krivci što pre otkriju i procesuiraju - otkriva izvor beogradskih medija iz istrage.

On otkriva da je Dušici Jakovljević, pre eksplozije, dva puta bio izgreban automobil.

Sagovornik iz istrage nije želeo da otkriva ko bi mogao da se nađe u policiji, niti da li je voditeljka rekla na koga sumnja.

Međutim, kako beogradski mediji iz najbližeg okruženja voditeljke "Zadruge" pretnje su joj upućivali fanovi bivše učesnice Zadruge Lune i njene majke Anabele Đogani, naročito posle javne rasprave koju je sa Anabelom imala u svojoj emisiji.

- Dušici su, najčešće preko društvenih mreža upućivali "fanovi" Lune i Anabele Đogani. Međutim, i njoj i svima nama je jasno da iza fan stranica ne stoje neki nepoznati ljudi, već ili same osobe kojima su te stranice posvećene, ili njihovi najbliži prijatelji i saradnici. Dušica se nije žalila da je uplašena zbog toga, ali je dobro da je na vreme o svemu obavestila kako javnost, tako i policiju - kaže sagovornik Kurira iz okruženja Dušice Jakovljević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading