Špansku misicu posetila majka u bolnici u Zemunu: MAMA, GLEDALA SAM SMRTI U OČI

Autor:

Hronika

14.08.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Špansku misicu Olat Bilbao Gonzales (20), koja je teško povređena u noći između petka i subote, kad je pod automobil Strahinje Stojanovića (28) podmetnuta bomba, juče je u KBC Zemun posetila majka. Kako Srpski telegraf saznaje, susret povređene misice sa majkom bio je jako emotivan i potresan, a španska manekenka je tom prilikom do detalja opisala šta se dogodilo kobne večeri.

RepublikaFoto: facebook.com/Olatz Bilbao
Misica: Bila sam sva krvava

- Misicina majka se zaputila u Srbiju čim je čula da joj je ćerka povređena. Juče je posetila Olac na odeljenju intenzivne nege u bolnici u Zemunu. Žena se slomila kad je teško povređenu ćerku ugledala u bolničkom krevetu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Misica se pri susretu s majkom rasplakala i ispričala da još uvek ne može da poveruje da je uspela da spase živu glavu.

Gonzalesova bi trebalo da bude prevezena na VMA, gde će biti podvrgnuta plastičnoj operaciji

- Mama, ne znam kako sam preživela ovaj pakao, gledala sam smrti direktno u oči. Mislila sam da ću da umrem. Sve me boli, mnogo mi je teško. Sećam se da je odjednom odjeknula eksplozija, noga me je bolela, bila sam sva krvava - navodno je misica rekla majci.

Kako saznajemo, Gonzalesova je zadobila opekotine četvrtog stepena, a ova španska lepotica se trenutno nalazi pod nadzorom policije kako eventualno ne bi došlo do još jednog napada.

- Ispred sobe španske državljanke sve vreme dežura nekoliko policajaca. Ona bi u toku dana trebalo da bude prevezena na VMA, pošto treba da bude podvrgnuta plastičnoj operaciji zbog teških opekotina koje je zadobila u eksploziji - dodaje naš sagovornik.

Podsetimo, eksplozija se dogodila u naselju Galenika u Zemunu kada su nepoznati napadači postavili bombu pod automobil Strahinje Stojanovića, koji je blizak kriminalnom klanu ubijene braće Šaranović. Neposredno pre eksplozije, Stojanović je izašao iz vozila kako bi se vratio po telefon koji je zaboravio u stanu, dok je španska misica ostala u audiju i zadobila teške povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading