Suđenje za pokušaj ubistva Milana Beka: Maja Adrovac kroz suze molila sud da je ne pritiska više!

Autor:

Hronika

31.05.2018

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje za pokušaj ubistva Milana Beka nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu, a optužena za pomaganje u ovom zločinu Maja Adrovac želela je da dopuni svoju odbranu.

Foto: Republika.rs
Maja Adrovac

Ona je kroz plač zamolila sud da prestane da se vrši pritisak nad njom.

- Bezakonje nada mnom ne prestaje. Pre neko veče na vrata mog stana došli su neki ljudi koji su se predstavili kao inspektori, a sve to dok je pored mene bila moja maloletna ćerka. Oni su me pitali da li sam se u međuvremenu nečega setila i da li imam nešto da dodam u vezi slučaja. Ne znam ni ko su ti ljudi, ja sam ih odmah prekinula, jer nisam želela da moja ćerka čuje razgovor, jer ona ništa ne zna - rekla je kroz plač Maja Adrovac i dodala da ovo nije prvi put da se nad njim vrši pritisak.

Foto: Republika.rs
Fotografija s lica mesta

Podsetimo, pokušaj atentata na biznismena Milana Beka dogodio se novembra 2014. godine. Kao direktni izvršilac napada označen je Aleksandar Zdravković, dok se Adrovčevoj u ovom postupku sudi za pomaganje u zločinu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading