OGLASILA SE DEVOJKA KOJOJ JE PRETIO SIN LUKE PEJOVIĆA: Posle Filipovog hapšenja mirnije spavam

Autor:

Hronika

20.04.2024

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gorana Vukmirović, koja je nedavno prošla kroz pakao proganjanja od strane bivšeg partnera, ispričala je do detalja pakao kroz koji je prošla

OGLASILA SE DEVOJKA KOJOJ JE PRETIO SIN LUKE PEJOVIĆA: Posle Filipovog hapšenja mirnije spavam

Foto: youtube.com/TV Prva

 Nakon hapšenja Filipa Pejovića, ona je istakla da se oseća rasterećenije i da može mirnije da spava. Gorana je naglasila da je pritisak medija ubrzao rešavanje njene situacije.

Olakšanje posle hapšenja


Nakon meseci straha i neprijatnosti, Gorana Vukmirović može konačno da odahne. Hapšenje Filipa Pejovića donelo joj je veliko olakšanje, a ona ističe da sada može mirnije da spava, što joj je najvažnije. Posle svega što je prošla, Gorana se nada da će moći da se vrati normalnom životu i da se posveti fakultetu i poslu, koje je zanemarila zbog Filipovog proganjanja.

- Videćemo kako će se ponašati kada istekne ovih 30 dana pritvora, sada mogu da kažem samo da mirnije spavam, što mi je najvažnije. Neću se okretati više iza sebe u strahu da je on tu negde, a dugo mi je fokus bio samo to... Zanemarila sam i fakultet i posao, razmišljajući šta će Filip sledeće da uradi - kaže naša sagovornica.


Neprijatnost neposredno pre hapšenja


Pre hapšenja Filipa Pejovića, Gorana je doživela još jedan zastrašujući incident. Na njenom automobilu pronađena je poruka ispisana crnim sprejem, koju je ona protumačila kao preteću. Ovaj događaj dodatno je uznemirio Goranu, koja sumnja da je upravo Filip stajao iza ovog incidenta.

- Moj otac je primetio u jutarnjim časovima, pre nego što je Filip uhapšen, da na mom automobilu crnim sprejem piše nešto nalik na slovo "P". Ja sumnjam da je Filip ovo u toku noći nacrtao, jer ne postoji nijedna druga osoba sa kojom imam ovakav tip problema. Ovo sam doživela kao poruku "Crno ti se piše" i odmah prijavila i to policiji - ispričala je Gorana za Kurir.


Gorana Vukmirović je svedočila o svakodnevnoj torturi koju je pretrpela zbog Filipovog proganjanja. On je neprekidno zvao i slao preteće, uznemirujuće i uvredljive poruke, čak i nakon što je ona jasno istakla da ne želi komunikaciju s njim. Gorana je izjavila da je blokirala sve brojeve sa kojih ju je zvao, ali je Filip koristio i brojeve članova svoje porodice, kao i lažne profile na društvenim mrežama kako bi je uznemiravao.

- Blokirala sam svaki broj sa kog me je pozivao, a bilo ih je oko 70. Koristio je i brojeve članova svoje porodice, napravio bezbroj lažnih profila na društvrnim mrežama, samo da bi me uznemiravao. Dešavalo se i da usred noći, u tri ujutru, naručuje picu na moju kućnu adresu gde mi stanuju i roditelji, a pošto sam radila u jednoj rent-a-kar agenciji, pravio je lažne rezervacije automobila samo da bih morala da čekam četiri sata posle radnog vremena, a onda se niko ne pojavi - ispričala je za Kurir Gorana Vukmirović.

Filip Pejović je optužen da je od novembra prošle do aprila ove godine nekontrolisano proganjao svoju bivšu partnerku, uprkos njenom jasnom odbijanju komunikacije. Gorana je svedočila o 100 poziva dnevno, pretećim porukama i lažnim rezervacijama automobila, koje je Filip pravio samo kako bi je uznemiravao. Ovo opsedničko ponašanje dovelo je do hapšenja i okončanja njenih muka.

Nakon hapšenja Filipa Pejovića, Gorana Vukmirović može da se nada mirnijoj budućnosti, oslobođenoj straha od nasilja koje je mesecima trpela.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
miljanak

20.04.2024 23:35

pa sta si trazila tako normalna i fina sa njim