KORISTILI BIBER SPREJ U POKUŠAJU DA OTMU SEF I NOVAC IZ MENJAČNICE: Određen pritvor razbojnicima koji su pravili haos u Beogradu!

Autor:

Hronika

20.04.2024

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako su se branili u tužilaštvu...

KORISTILI BIBER SPREJ U POKUŠAJU DA OTMU SEF I NOVAC IZ MENJAČNICE: Određen pritvor razbojnicima koji su pravili haos u Beogradu!

Foto: Shutterstock

Tužilaštvo

D.D. (33) i Đ.Z. (20), nakon što su u menjačnici na Vračaru uz upotrebu fizičke sile i biber spreja pokušali da od vlasnika menjačnice oduzmu novac i metalni sef, saslušani su pred dežurnim javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu na okolnost krivičnog dela Razbojništvo u pokušaju.

Osumnjičeni su iskoristili zakonsko pravo i branili su se ćutanjem. U odnosu na oba osumnjičena predložen je pritvor Prvom osnovnom sudu u Beogradu, imajući u vidu da postoje okolnosti da će osumnjičeni boravkom na slobodi uticati na podstrekača koji je u bekstvu, zatim da će osumnjičeni boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, a imajući u vidu način izvršenja dela, te dela sa elementima nasilja i iz razloga uznemirenja javnosti.

U daljem toku postupka javni tužilac će ispitati svedoka oštećenog, svedoke policijske službenike, narediće veštačenje povreda oštećenog, zatim garderobe koja je oduzeta od okrivljenih, kao i sve druge dokazne radnje neophodne za donošenje pravilne i zakonite odluke.

Podsetimo, policija u Beogradu je juče brzom i efikasnom akcijom uhapsila je D. D. (33) i Đ. Z. (20) neposredno nakon razbojništva u pokušaju.

Oni se sumnjiče da su veče pre u jednoj menjačnici na Vračaru, uz upotrebu fizičke sile i biber spreja, pokušali od vlasnika da oduzmu novac i metalni sef.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading