NE MOGU DA ZAMISLIM SUSRET SA NJIM! Majka svirepo ubijene Noe Milivojev o MONSTRUMU koji joj je raskomadao ćerku!

Autor:

Hronika

18.04.2024

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas počinje suđenje za ubistvo Noe Milivojev.

NE MOGU DA ZAMISLIM SUSRET SA NJIM! Majka svirepo ubijene Noe Milivojev o MONSTRUMU koji joj je raskomadao ćerku!

Foto: St Vladimir Lukic

Danas u Višem sudu u Beogradu počinje suđenje za monstruozno ubistvo osamnaestogodišnje tiktokerke Noe Milivojev, koja je nestala 17. juna prošle godine, a 19 dana kasnije su delovi njenog tela pronađeni u stanu njenog emotivnog partnera Ognjena Dabetića (33).

Boba Milivojev, Noina majka istakla je da će se boriti za pravdu svog deteta.

- Ne znam da li ću zdravstveno biti u stanju da dođem sutra na pripremno ročište, ali za pravdi i pravičnu kaznu... Sve za moje dete - kaže Boba za Kurir i dodaje da joj teško pada da govori o svemu tome:

- Preteško mi je... Ne želim da sretnem tog čoveka, baš ne bih da ga vidim. Ja zaista ne mogu da zamislim susret sa njim.

Podsetimo, Dabetić se tereti da je izvršio krivično delo teško ubistvo na podmukao način i iz niskih pobuda, a kada je ispitivan u policiji povodom njenog nestanka rekao je da je uopšte nije video.

- Nakon njegovog hapšenja, kad je policija pronašla delove Noinog tela, Dabetić je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je odlučio da se brani ćutanjem, iako je prethodno u policiji priznao sve i rekao da ne zna kada i kako je ubio svoju partnerku, jer je "bio pod dejstvom droge i alkohola" - podseća izvor pomenutih medija.

U optužnici se navodi da ju je najpre zadavio kablom, a onda njeno telo raskomadao.

- Ognjen D. je kako se sumnja, najpre obnovio kontakt i susrete sa devojkom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne oštećene, pozvavši je da dođe kod njega u stan, gde je sa njom ušao u svađu i fizički sukob, a potom je stezanjem vrata električnim kablom lišio života - navodi se u optužnici i dodaje:

- Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećene, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading