DANKA BI SE RADOVALA DOLASKU BRATA NA SVET, DA JE ŽIVA! Porodica Ilić očekuje sina, da li će im dete pomoći da vidi bolje dane...

Autor:

Hronika

14.04.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pakao nestanka male Danke Ilić: Tragajući za istinom

DANKA BI SE RADOVALA DOLASKU BRATA NA SVET, DA JE ŽIVA! Porodica Ilić očekuje sina, da li će im dete pomoći da vidi bolje dane...

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže


Javnost u Srbiji već tri nedelje ne može da zaboravi sudbinu male Danke Ilić (2), koju su 26. marta ubili pijani radnici borskog "Vodovoda" Srđan Janković i Dejan Dragijević. Očajnička potraga za telom nevino stradale devojčice je trajala danima, ali nažalost, do sada bez rezultata.

- Dankin stariji brat (3) svakog dana pita za sestru i doziva je, ovo je nešto najstrašnije što je moglo da zadesi porodicu Ilić. Poznajem Miloševu majku Tanju, žena radi u Sportskom centru u Boru, tiha je i fina žena. Ona kopni od bola, na lekovima je od kada se ovo desilo, jer je ona često čuvala malu Danku i njenog brata. Tanja ne može da se pomiri sa tim da joj unučice nema. Umesto da se sada svi raduju zbog dolaska još jednog člana porodice, tu sreću je ugušila bol za malom Dankom. To je toliko strašno da nemam reči kojim bih opisala kroz šta prolaze - kazala je prijateljica porodice Ilić.

Inače, Ivana i Miloš su nedavno bili u Beogradu zbog redovne kontrole njene treće trudnoće.

- Za sada je, i pored svih stresova i agonije kroz koju prolazi ova porodica, sa Ivaninom trudnoćom sve u redu. Da je sreće, mala Danka bi se radovala još jednom bratu - rekla je naša sagovornica.



Nakon što je Dejan Dragijević preneo telo sa divlje deponije na tajnu lokaciju, javnost i dalje ostaje u neizvesnosti. Očajnički pokušaji policije da pronađu telo su do sada bili neuspešni, a uloga Dejanovog oca, Rade Dragijevića, i brata, Dalibora, u ovom slučaju je i dalje pod velom tajne.


Meštani Zlota, u kojem živi porodica Dragijević, su zbunjeni i uznemireni nedostatkom informacija o sudbini male Danke. Pitanja i sumnje se javljaju, a mogućnost da su Dragijevići sakrili ili uništili telo devojčice izaziva nevericu i uznemirenost u zajednici.


U međuvremenu, advokat Nebojša Živanović otkriva da će Dejanova majka, Svetlana Dragijević, biti saslušana u zaječarskom tužilaštvu. Porodična drama se nastavlja, a pravna pitanja oko uloge porodice Dragijević u ovom slučaju ostaju nerazrešena.


Dok javnost pokušava da shvati ovu strašnu tragediju, porodica Ilić se bori sa nevericom i bolom. Sestre i brat male Danke, zajedno sa roditeljima, teško podnose nestanak voljene devojčice. Uz sve to, Ivana Ilić je u drugom stanju, ali se nada da će uskoro dočekati novog člana porodice, donoseći svetlu tačku u ovim teškim vremenima.

(Informer)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading