"NIKAD VAM NEĆU REĆI GDE JE TELO MALE DANKE!" Reči oca monstruma će vam zalediti krv u žilama! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU

Autor:

Hronika

14.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

"NIKAD VAM NEĆU REĆI GDE JE TELO MALE DANKE!" Reči oca monstruma će vam zalediti krv u žilama! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU

Foto: Republika.rs, facebook

Srpski telegraf u izdanju za nedelju 14. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

 

  • OTKRIVAMO: PRAVA ISTINA O MALOJ DANKI! MONSTRUMOV OTAC PRENEO DELOVE TELA: Policiji poručio: Nikad vam neću reći gde je!

Radosav Dragijević, otac ubice male Danke Ilić (2), priznao je istražiteljima da su on i njegova dva sina raskomadali telo nesrećne devojčice, ali da ni po koju cenu ne želi da otkrije na kojoj lokaciji se nalaze ostaci, saznaje Srpski telegraf!
- Nikada vam to neću reći - drsko je odgovorio Dejanov i Daliborov otac, prenose naši izvori.

 

  • SAM SE OLUPAO! ĐILAS BI BOJKOT IZBORA: A opozicija sad njega bojkotuje

Šta dočeka, crni Dragane? Verovali mi to ili ne, tek neformalnom gazdi opozicije Draganu Đilasu okreću leđa i bune se protiv njegove ideje o bojkotu čak i oni koji su mesecima klimali glavom na sve što bi rekao ili tražio i to bespogovorno ispunjavali.
Počelo je s Miroslavom Aleksićem i njegovom strankom, nastavilo se s odlascima dvoje funkcionera iz same Slobode i pravde, a onda je pobuna počela da se širi kao epidemija.

  • SKANDAL U KRALJEVU! KUPILA SAM SANDUK ZA ŽIVU ŽENU: Iz bolnice javili da mi je baba umrla


Sandra Petrović iz Kraljeva doživela je šok kada je bolnica u ovom gradu njenu živu baku (88) proglasila mrtvom! Ovaj katastrofalni propust koji se dogodio u petak uveče ostao je bez odgovora jer u zdravstvenom centru Studenica juče nisu želeli ovaj slučaj da komentarišu za Srpski telegraf i naš portal Republika.

  • VELIKA ISPOVEST DARE BUBAMARE: UDALA SAM SE IZ INTERESA

Pevačica Dara Bubamara kaže da je u prvi brak ušla jer je bila na tezgi u inostranstvu, pa je morala da se uzme s tadašnjim dečkom Lazarom Dugalićem Lakijem zbog papira da je ne bi uhapsili! Pevačica se prisetila iskustva koje danas rado prepričava i koje joj je smešno, ali je tada morala brzo da reaguje da ne bi upala u probleme.

  • DANAS POKLON DODATAK: JUNACI SRPSKIH TERMOPILA: Neispričane ratne priče sa Kosmeta

Republika

Foto: republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 14. april 2024. godine

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Радојко Јовановић

17.04.2024 10:58

зашто се великодстојници СПЦ не умоле Светом Теодору Фанероту и да чврстином своје вере и молитве заслуже да им се исти јави и открије им место сакривених делова тела мале Данке, или им открије праву истину о малпј Данки, и тако се дође доп разрешења овог од људи замршеног случаја. с'тим да ако је заиста убијена на свиреп начин, починиоце казнити јавним вешањем, уз доношења од стране Скупштине РС специјалног Закона за кажњавање за то гнусно дело, и тако се извади грех из народа. исте, а