OSMI DAN NEIZVESNOSTI: Još nema jasnih informacija o sudbini DANKE ILIĆ IZ BORA!

Autor:

Hronika

02.04.2024

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trenutku nestanka, mala Danka je imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.

OSMI DAN NEIZVESNOSTI: Još nema jasnih informacija o sudbini DANKE ILIĆ IZ BORA!

Foto: facebook

Danka Ilić

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala je u utorak, 26. marta u 13.45 u naselju Banjsko polje, ušla je u osmi dan, ali jasnih informacija o sudbini deteta, nažalost, još nema.

U trenutku nestanka, mala Danka je imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.

Ekipa Republike je i danas na terenu, potraga za nestalom devojčicom je nastavljena, a ukoliko vidite Danku odmah obavestite policiju!

Građani širom regiona koji sa zebnjom čekaju vesti da je devojčica nađema, posebno su pogođeni snimom iz Beča na kojem se, u pratnji dve Rumunke, vidi devojčica koja neverovatno izgledom i uzrastom podseća na malu Danku.

Snimak iz Beča gde je navodno viđena Danka Ilić

Bečka policija potvrdila je da je državljanin Srbije koji živi u Beču rekao da je u subotu uveče oko 20 časova na tramvajskoj stanici u centru Beča video dvogodišnju devojčicu nestalu u Srbiji, u pratnji dve žene. On je potom kontaktirao sa srpskim vlastima. Oni su se obratili bečkoj policiji sa zahtevom za istragu.

MUP Srbije uputio je apel Srbima koji žive u Beču

"Mole se svi naši ljudi koji žive u Beču, ako vide devojčicu da odmah obaveste policiju!", navedeno je u apelu.

Interpol je za nestalom Dankom raspisao žutu poternicu koja predstavlja međunarodnu objavu za pronalaženje nestalih.

Dat je detaljan opis i imena roditelja. Kako piše na sajtu Interpola, devojčica ima bradavicu, viseću, dužine oko 1cm na resici levog uha, na strani ka licu, i mladež na nadlaktici leve ruke, sa spoljne strane ka leđima, nepravilnog oblika u boji za nijansu tamnijoj od boje kože.

I Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore apelovalo je na građane da, ukoliko raspolažu korisnim informacijama o nestaloj Danki Ilić (2) iz Srbije, kontaktiraju podgorički Interpol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading