RODITELJI DANKE ILIĆ PONOVO U POLICIJI: Evo šta ih sada ispituju!

Autor:

Hronika

28.03.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka i otac nestale Danke Ilić ispitani su na okolnosti nestanka ćerke.

RODITELJI DANKE ILIĆ PONOVO U POLICIJI: Evo šta ih sada ispituju!

Foto: Republika.rs

Roditelji nestale Danke Ilić odvedeni su u policiju danas u toku dana kako bi se nastavilo saslušanje koje je počelo juče u policijskoj stanici u Boru povodom nestanka njihove dvogodišnje ćerkice kojoj se izgubio svaki trag pre gotovo 48 sati u Banjskom polju kod Bora, prenosi Blic.

Majka i otac nestale Danke Ilić ispitani su na okolnosti nestanka ćerke.

- Policija proverava privatni život i kontakte članove porodice nestale Danke Ilić. Ne isključuju ni jednu mogućnost dok se sve detaljno ne ispita - kaže izvor "Blica".

Ispred pojate gde je devojčica Danka Ilić (2) nestala pre 47 sati u Banjskom polju kod Bora stigao je bager, mašina kombinirka kako bi policija raščistila imanje koje je prepuno drva i šiblja. Traži se bilo kakav materijalni trag koji bi pomogao u pronalasku devojčice i otkrio sve okolnosti njenog nestanka.

Paralelno sa tim, pripadnici MUP ponovo pregledaju šahte i jame u pomenutom naselju. Sve to u cilju pronalaska materijalnih dokaza koji će pomoći u pronalasku Danke.

Posle 27 sati potrage u okolini Banjskog polja kod Bora, policija je juče popodne obustavila terensku pretragu za nestalom Dankom Ilić (2).

Intenzivni rad policije se nastavlja sve dok Danka Ilić ne bude pronađena. Sada je istraga usmerena u drugom pravcu, a ova tri važna traga mogu dovesti do nestale Danke.

Bager će raščistiti teren oko napuštene kuće koja pripada majci Dankine majke, a u kojoj je veliki broj starih stvari i nameštaja, kao i otpada.

Nastavak potrage za devojčicom će se odvijati operativnim putem, nakon što je utvrđeno da se ne nalazi unutar 10 kvadratnih kilometara od mesta nestanka, izveštava reporter Tanjuga. Policija će ispitati ljude koji su bili u blizini neposredno pre ili nakon nestanka devojčice, kako bi se utvrdili detalji koji su možda propušteni tokom dosadašnje istrage.

Takođe, tokom noći se pojavila informacija da je Danka Ilić pronađena, što se kasnije pokazalo kao netačno. Svi koji su bili u blizini devojčice su pod sumnjom, ali to ne znači da se smatraju krivim, kako navodi Tanjugov reporter.

U potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak prijavljen u utorak, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova - Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading