MLADIĆ UPUCAN U BEOGRADU! Hitno prebačen u bolnicu!

Autor:

Hronika

28.03.2024

06:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas!

MLADIĆ UPUCAN U BEOGRADU! Hitno prebačen u bolnicu!

Foto: ST/Nebojša Mandić/Petar Divac

U Zemunsku bolnicu noćas je primljen mladić (21) sa prostrelnim ranama po nogama, a policiji ne želi da kaže ni ko ga je ni zbog čega ranio, saznaje "Telegraf.rs".

Istraga je u toku, a on je u stabilnom stanju.

Pucnjava se dogodila u 2.30 časova na uglu Jurija Gagarina i Gandijeve ulice.

Podsećamo, pre dve večeri u Prištini se dogodila pucnjava u kojoj su žena i muškarac zadobili prostrelne rane. Nažalost, muškarac je preminuo od povreda, dok je žena prebačena na lečenje u Kliničko-bolnički centar. Policija je potvrdila da još nisu identifikovali osumnjičene koji su umešani u ovaj slučaj.

"Oko 21.15 prijavljeno je da je došlo do pucnjave u ulici Jeronima de Rada u Prištini. Policija je po dobijanju obaveštenja izašla na lice mesta i po prvim informacijama saznalo se da su dve osobe zadobile prostrelne rane, od kojih je jedna, nažalost, preminula”, izjavio je portparol policije Agron Borovci.

Povređena žena upućena je u Kliničko-bolnički centar, a policija nastavlja istragu i operativno-istražne radnje u cilju utvrđivanja osumnjičenih lica, kao i razjašnjavanja okolnosti događaja, javlja RTS.

Podsećamo i da je valjevska policija uspela da uhapsi muškarca za kog se sumnja da je izvršio pucnjavu kod Studenta preprošle nedleje. Ovaj događaj je izazvao dosta pažnje javnosti, a sada je konačno došlo do preokreta u istrazi.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading