"ŽAO MI JE TE DEVOJČICE, ZGROZILA SAM SE KAD SAM ČULA": Komšinica porodice Ilić ispričala sve što zna o njima!

Autor:

Hronika

27.03.2024

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za tužne vesti, žena je saznala od komšije.

"ŽAO MI JE TE DEVOJČICE, ZGROZILA SAM SE KAD SAM ČULA": Komšinica porodice Ilić ispričala sve što zna o njima!

Foto: Društvene mreže, Shutterstock, amberalert.rs

Devojčica Danka Ilić (2) nestala je juče oko 14 časova u Banjskom Polju, u trenutku kada je njena majka davala vodu drugom detetu. Kako je ispričala Ivana Ilić, kada se okrenula, deteta više nije bilo.

Odmah nakon toga, krenula je drama i cela Srbija se uključila kako bi Danka što pre bila pronađena. Nažalost, od nje još uvek nema ni traga ni glasa.

Prva komšinica porodice Ilić ispričala je u kakvom je šoku od kad je čula tužne vesti.

- Mi smo sinoć čuli, nismo ni znali, cele noći nismo spavali, ja sam se toliko potresla, izašli sam napolje jutros. Ne znam šta da kažem, mene je to iznenadilo - priča komšinica za Telegraf.

Kako je navela, za roditelje i bake i deke nestale devojčice ima samo reči hvale.

- Mi smo se družili sa njima. Oni su super ljudi. Decu i ne poznajem tako dobro, ali roditelje znam. Ne roditelje deteta, već njihove roditelje. Ženu ne poznajem. Viđamo se tu, decu viđam, ona radi. Mogu samo da vam kažem najbolje o njima - priča ona i dodaje:

- Mnogo smo potreseni, kažem suprugu cele noći ne spavam mislim, na to detence, žao mi je za svako dete. I da ga ne poznajem žao mi je, a kamoli što ga znam.

Za tužne vesti, kako je rekla, saznala je od komšije.

- Sinoć nam je rekao komšija i kad nas je pozvao zgrozli smo se. Ja sam se vezala za ovu decu. Tu smo mnogo godina. Baba i deda od devojčice su dobri sa njima nikada niko nije imao nikakve probleme. Ja to ne mogu da shvatim - kaže ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading