PRETUČEN BRAT DIJANE HRKALOVIĆ! Bivša državna sekretarka ga dovezla u Urgentni centar

Autor:

Hronika

25.03.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadležni istražuju sve okolnosti ovog događaja i kako je mladić zadobio povrede.

PRETUČEN BRAT DIJANE HRKALOVIĆ! Bivša državna sekretarka ga dovezla u Urgentni centar

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova, nedavno je dovezla svog brata u Urgentni centar sa povredama na telu, prema saznanjima "Blica".

Kako se nezvanično saznaje, sumnja se da je njen brat pretučen.

Nadležni istražuju sve okolnosti ovog događaja i kako je mladić zadobio povrede.

Podsetimo, Dijani Hrkalović se trenutno sudi zbog sumnje da je izvršila krivično delo trgovina uticaja.

Dijana Hrkalović, kao i nekadašnji načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić i drugooptuženi bivši načelnik za specijalne istražne metode Dejan Milenković, od početka suđenja negiraju izvršenje krivičnih dela koja im se stavljaju na teret.

Hrkalović je ranije demantovala da poznaje vođu organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka, kao i da ima veze sa ubistvom Vlastimira Miloševića, koje se dogodilo 30. januara 2017. godine u centru Beograda.

Ona je osporila tvrdnje da je naložila načelniku novosadske policije da Darka Eleza stavi pod operativnu obradu kako bi ga zaštitila od nadzora drugih policijskih uprava.

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv Hrkalovićke zbog dva krivična dela trgovine uticajem u produženom trajanju. Tužilaštvo je zatražilo kaznu zatvora od pet godina. Takođe se tereti da je 2018. godine naložila načelniku Milenkoviću da ne postupi odmah po nalogu suda i tužioca koji su tražili dostavu automatske obrade mobilnog telefona Veljka Belivuka, tada okrivljenog za ubistvo Vlastimira Miloševića.

Belivuk je kasnije oslobođen od tih optužbi, ali je sada u pritvoru optužen za najteža krivična dela kao vođa kriminalne grupe "Principi", uključujući sedam teških ubistava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading