ROĐENJE DRUGOG SINA JE SATANISTIČKOM PARU IZ NOVOG SADA BILO ZNAK OD ĐAVOLA?! Lav se iznenada odlučio na OVAJ KORAK - Martina je sve znala, pristala je da USMRTI SVOJU DECU! (FOTO)

Autor:

Hronika

09.03.2024

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lav je postao malo čudan kada je letos dobio drugo dete.

ROĐENJE DRUGOG SINA JE SATANISTIČKOM PARU IZ NOVOG SADA BILO ZNAK OD ĐAVOLA?! Lav se iznenada odlučio na OVAJ KORAK - Martina je sve znala, pristala je da USMRTI SVOJU DECU! (FOTO)

Foto: Republika, Shutterstock

Užasna tragedija potresla je Novi Sad nakon što su supružnici Lav Petrović Suvajdžić (25) i Martina (23) izvršili samoubistvo skokom sa solitera, nakon što su prethodno otrovali svoju decu, sinove Arosa (3) i Ehosa. Prema prvim informacijama, ovaj jeziv čin povezan je sa njihovim navodnim članstvom u sekti Deveti krug Sotone.

 Lav je bio poznat po svojim teorijama zavere i nepoverenju u zdravstveni sistem, što je izazvalo sumnje kod njegovih poznanika. Naime, Lav nije vodio decu kod lekara, insistirajući na tome da nema poverenja u medicinske ustanove. Ova činjenica izazvala je zabrinutost kod njegovih poznanika, a sada, nakon tragedije, postavlja se pitanje da li je ova odluka imala fatalne posledice.

Foto: Republika

Kuća u kojoj je bračni par ubio sinove

Drugo dete je promenilo sve! 

- Da je bio čudan, asocijalan i povučen više nije ni tajna i to svi znaju, ali niko ne priča o tome da decu nije vodio kod lekara. Otprilike u isto vreme kada se rodio prvi mališan nastupila je pandemija korone, a on je odmah počeo da iznosi neke svoje teorije zavere. Nisam u početku obraćao pažnju na to jer smo svi bili zbunjeni i nismo znali šta da mislimo. Međutim, to se tada nije zaustavilo već je eskaliralo do te mere da više nije vodio ni prvo a potom ni drugo dete kod lekara ni kada je trebalo, a ni on ni supruga nisu išli kod lekara - priča Lavov poznanik za Kurir. 

Lav je postao malo čudan kada je letos dobio drugo dete, ali da su to kolege među sobom objašnjavale mukama sa kojima se svi roditelji suočavaju kada stigne prinova u kuću. 

Foto: Republika

Kuća u kojoj je bračni par ubio sinove

- Videli smo da je malo smušen i govorili smo međusobno da je to garant zato što sada u kući ima dva mala deteta pa ne zna gde će pre. Međutim, posle par meseci ta njegova odsutnost je eskalirala telefonskim pozivom u kome nam je kratko saopštio da daje otkaz. Svi smo bili zatečeni. To se desilo u januaru pred Božić ove godine. Imao je lepa primanja, tako da uzrok tragedije nikako ne može biti nedostatak finansijskih sredstava pa nam je bilo čudno što uopšte daje otkaz. Međutim, nije ispoštovao ni otkazni rok, samo je sutradan po supruzi poslao ključeve od prodavnice i poručio po njoj da je našao bolji posao - priseća se Lavov kolega za Kurir i dalje odmahujući glavom zbog tragedije koja je zadesila tu porodicu.

Nije, kaže, mogao ni da zamisli da se takvo nešto može dogoditi niti da su Lav i Martina sposobni da urade to za šta ih optužuju.

- Eto sad ispada kao da je sve planirano. Dao je otkaz pre nešto više od dva meseca a imao je dobra primanja i dobre međuljudske odnose u firmi. A onda se dogodila tragedija. Ne znamo stvarno šta da mislimo. Možemo samo da kažemo da nam je jako žao - zaključuje Lavov bivši kolega.

BONUS VIDEO 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading